Kada ste jako zaljubljeni, u tren oka može vam se dogoditi da osetite napade izuzetne ljubomore.  Za početak, udahnite duboko i smirite strasti koliko je moguće.

Izlažemo vam sedam situacija zbog kojih zaista nema potrebe da se nervirate i padate u očaj.

1. Ima jako blisku prijateljicu

Uz hiljade devojaka koje je moguće označiti kao predmet njihove sfere interesovanja, većina momaka nije preterano oduševljena kada se nađe u situaciji gde treba da se skrasi. Ukoliko ste zajedno, znači da je u vezi najvećim delom zbog vas samih, jer želi da bude upravo sa vama. Njegovo mišljenje je da se ističete u moru ostalih pripadnica lepšeg pola - uključujući i one koje su njegove drugarice. Bez obzira na to u šta većina ljudi veruje, platonska prijateljstva postoje.

2. Kada lajkuje Instagram fotografiju neke devojke

Ok, navedena stavka ume posebno da nas iznervira. Jasno nam je da on zna da možete da pratite njegovu aktivnost na društvenim mrežama. Zato, uveravamo vas da je mišljenja kako vas postupak stavljanja malog crvenog srca na nečiju objavu neće uvrediti. To stvarno nije velika stvar. 

3. Kada pogleda drugu devojku

Koliko god da je opsednut vama, vaš dečko i dalje ima oči. Situacija je jednaka onoj kada vi uočite nekog zgodnog dečka u prevozu - ne znači da automatski želite da budete sa njim, već ga je samo lepo posmatrati. Nema mesta ljubomori, budite svesne da ste vi njegova omiljena osoba koju bi zauvek voleo da gleda ispred sebe.

Nastavak na sledećoj strani.