Prvi sastanak je veoma bitan, jer na njemu osoba sa kojom se viđate stiče prvi utisak o tome kako izgleda zabavljati se sa vama. Zato je veoma bitno da se lepo pokažete rilikom prvog susreta. Ali ovim parovima to i baš nije pošlo za rukom.

U nastavku pročitajte 3 najsmešnije priče sa prvog dejta...

"U jednom klubu upoznala sam zanimljivog dečka s kojim sam odmah sutradan otišla na piće. Predložio je da odemo na izlet u Samobor, što mi se baš dopalo. Seli smo u jedan kafić u centru grada i sve je bilo savršeno do trenutka dok nisam morala da odem do toaleta. Naime, nakon što sam obavila nuždu više nisam mogla da otključam vrata. Prvo sam pokušavala na sve moguće načine, onda lupala u nadi da će me konobar čuti, a onda sam se setila da sam ponela telefon. Možete li da zamislite koliko se moj udvarač iznenadio kad mu je zazvonio telefon a pisalo je moje ime. Za par minuta čula sam ga kako s druge strane vrata viče: "Gospođice, vaš vitez je stigao da vam spasi život!". Ali, nije uspeo da mi otključa vrata bez pomoći konobara, njih dvojica su dobrih 20 minuta petljali po bravi pre nego što su uspeli da me izvuku iz wc-a. Sigurna sam da niko nikad nije imao tako uzbudljiv prvi dejt!. Inače, godinu dana kasnije smo se venčali." (Željka, 30)

"Mrzim uštogljene prve dejtove pa sam dečku s faksa koji me je pozvao na piće predložila da se nađemo u subotu popodne na ćevapima u mom kraju i posle odemo u šetnju. On se našalio kako ili oboje moramo da jedemo luk ili ni jedno ne sme, s obzirom da ćemo se verovatno kasnije ljubiti. Odlučili smo se za prvu opciju, podelili smo veliku porciju ćevapa s puno luka, popili hladno pivo i seli na klupicu u obližnji park. Taman smo krenuli s maženjem kada sam osetila da me probija hladan znoj. Trudila sam se ignorišem osećaj mučnine koji me je obuzeo, ali nisam izdržala - naglo sam se odmaknula od njega i povratila pored klupe. Verovatno bi propala u zemlju od sramote da on nije stvar okrenuo na šalu i rekao: "Ček, pa zar se toliko loše ljubim?" Nakon pola sata je i njemu je pozlilo, očigledno je bilo da smo se otrovali od ćevapa, pa smo ostatak dana proveli u mom stanu, s lavorom pored kreveta. Znala sam da ako ga nije ohladio pogled na moju glavu u lavoru, neće ništa. Od tada smo nerazdvojni." (Ivana, 23)

"Bila je zima, a ja sam s dečkom kojim mi se sviđao šetala po centru Beča. To putovanje je bilo naš prvi dejt i sve je bilo savršeno romantično (svetlucave lampice na drveću, miris kuvanog vina, okićeni prozori...). Odlučili smo da odemo na vožnju panoramskim točkom u zabavnom parku Prater, ali na putu do tamo desila se najsmešnija stvar: Toma se okliznuo na koru od banane! Do tada sam mislila da je takav pad samo urbana legenda pa sam prasnula u smeh. Bilo je to proklizavanje dostojno "Toma i Jerryja!". Srećom, nije se naljutio šta mu se smijem." (Ana, 25)