U svakoj vezi dolazi do svađa i to nije nešto čega treba da stidimo. One često pomognu da svi problemi koje skrivamo u sebi izađu na videlo. Međutim, probleme zbog kojih dolazi do rasprava ne smemo ignorirati i moramo ih rešiti kako se svađe ne bi ponavljale. Donosimo vam popis najgorih ljubavnih svađa i savete kako da ih rešit.

Svađa oko …… finansija.

Prema statistikama, novac je na prvom mestu liste uzroka ljubavnih svađa. Nalazite se u finansijskoj krizi i spajate kraj s krajem, a vaš partner potajno troši novac na bespotrebne stvari mimo vašeg dogovora? Ako ste vi i vaš partner ovaj problem shvatili kao priliku da razradite svoje novčane planove i postanete iskreniji jedno prema drugome, onda ste na pravom putu.

… porodici.

Niko nije savršen pa tako ni članovi naše porodice. Normalno je da ponekad partneru malo iskritikujemo svoje roditelje, ali volimo ih bez obzira na sve. Međutim, šta uraditi u situaciji u kojoj vaš partner govori bezobrazne stvari o vađim najbližim? To ne smete tolerisati. Postoji granica koju partner ne sme preći i uvrede na njihov račun predstavljaju tu granicu. Isto važi i za vas, imajte takta kada iznosite svoje mišljenje o njegovoj porodici kako ga ne biste povredili.

Nastavak vas čeka na sledećoj strani...