Online istraživanje web stranice Zooks pokazalo je razliku između muškaraca i žena i otkrilo šta je lepo za muškarce, a šta za žene. Naime, iako bi većina pomislila da će muškarce osvojiti crveni karmin, ako se oni pitaju prirodni izgled uvek je atraktivniji. Naime, čak 57 posto ispitanika otkrilo je da ne preferiraju crveni karmin, a 82 posto izjavilo je kako im se kada je kosa u pitanju puno više sviđaju prirodne frizure tj. raspuštena kosa nego trendi frizure ili konjski rep.

I iako bi žene trebalo da nose ono u čemu se osećaju ugodno i seksepilno, uz male prepravke, stilom i odevanjem mogu istovremeno biti zadovoljne, ali i pogoditi muškarčev ukus. Otkrivamo vam šta muškarci smatraju atraktivnim i privlačnim na devojci prilikom izlaska.

1. Odenite crvenu haljinu umesto crvenog ruža

Odlučite se za boju strasti u outfitu radije nego na usnama. Za prvi izlazak odabirom crvenog detalja poput marame ili haljine ostavićete utisak samopouzdane osobe što može biti izvrstan afrodizijak.

Pored toga crveno je boja ljubavi i romanse. Muškarci vole boje na ženama. Jarke boje vizualno i mentalno stimuliraju. Ali umesto intenzivnog karmina bolja je opcija jednostavna majica V izreza, haljinica ili košulja u jarkoj boji strasti.

2. Raspustite kosu umesto da zavežete rep

Iako je ponekad najlakše kosu vezati, jer jednostavno niste zadovoljni njenim izgledom i neurednim uvojcima, muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

Konjski repić takođe može biti seksi, ali kosa koja pada u slapovima muškarce će nagnat da maštaju kako provlače prste kroz nju, kako podgrevaju strast igrajući se sa uvojcima. Kako biste ih još više privukli, pustite s toga kosu da slobodno pada i beauty plus s njegove strane je zagarantovan.

Šta je to još muškarcima jako privlačno kod devojaka pročitajte na sledećoj strani...