Nemojte misliti da su oni od kamena i da ne primećuju sitnice. Možda vam neće uvek reći, ali i te kako u svojoj glavi će pomisliti da ste vi ta koja ga je osvojila zauvek. Sledećih 7 stvari će oduševiti baš svakog frajera. 

Kada ga iznenadite svojim kulinarskim umećem.

Jer najbolji put do njegovog srca je kroz stomak. A frajerima je verovatno jedna od najdražih stvari da nakon napornog dana dođu i pojedu nešto što obožava i što ste napravili za njega.

Kada vas vidi s bebom u naručju.

Nema veze da li je to dete vaše sestre ili najboljeg prijatelja. Pogledom na vas s detetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti razne slike vas kao roditelja, jednog dana kada za to dođe vreme.

Kada ga negujete dok se ne oseća dobro.

Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema snage ni volje ni za šta. Ali mu je dovoljno dobro da primeti kako ste sredili ceo stan, skupili njegove prljave maramice i skuvali mu čaj. 

Kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom porodicom.

Jer poslednje što želi je da bude u vezi s devojkom koja će stalno kontrirati njegovim najbližima i gledati ih ispod oka.

Kada mu kupite nešto jednostavno zašto što ste ga se setili.

Bez ikakvog posebnog povoda. Ali to mu znači mnogo jer pokazuje da mislite na njega i onda kada nije pored vas. 

Kada ste prva stvar koju ujutro ugleda vi.

Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, ali jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

 Kada primeti sve ono zbog čega se zaljubio u vas.

Bilo da ga na to podsetite nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koju će samo on skužiti i baš niko drugi. I kada se uvek iznova priseti onih početaka veze i čime ste ga osvojili.