OK, nekada pali ignorisanje u potpunosti, ali od nekoliko nežnih pogleda i osmeha neće vam pasti kruna s glave

Da

Fokusirajte se na njegovo društvo, a ne samo na njega

Velika je verovatnoća da dečko na koga ste bacili oko nije izišao sam nego mu leđa čuva gomila prijatelja. Ukoliko se budete fokusirali na razgovor sa ostatkom njegovog društva, imaćete mnogo veće šanse za upoznavanje nego da provedete pola noći smišljajući kako da ga izdvojite iz grupe. Uostalom, znate kako je rekla Elejn iz serije „Seinfeld“ - „Danas uloviti dečka to je kao da pokušavate da uhvatite vevericu. Jedan pogrešan potez i zbrisaće začas“.

Gledajte ga

U našoj prirodi je da uspostavljamo intenzivnije i dugotrajnije poglede sa osobama koje nam se ne sviđaju jer je jednostavno manji pritisak i nismo prestrašeni. Upravo zato učinite suprotno! Tokom razgovora sa njegovim društvom nastojte da njega gledate značajnije i dugotrajnije. Njegovi prijatelji se neće osećati zapostavljeno, a on će podsvesno osećati povezanost sa vama.

Dajte mu do znanja da vas je privukao fizički

Ako je on najbolje obučen u svom društvu i ako vas njegovi prijatelji pitaju za mišljenje o nečemu, našalite se i recite na primer: „Moram mu verovati jer je jedini koji nosi sako.“ Tako ćete na trenutak svetla reflektora usmeriti prema njemu i dati mu do znanja da ste ga primetili.

Ubacite mu bubu u uho

Ako neki od njegovih prijatelja pokazuje da je zainteresovan za vas, jednostavno mu recite: „Tvoj prijatelj je tako sladak!“ Ne samo da ćete mu vrlo jasno i glasno dati do znanja ko vas zanima, nego je i velika verovatnoća da ćete i sami upecati kompliment koji očekujete. I ne, nemojte ni u ludilu dok ste u društvu buljiti u telefon jer ćete odavati nesigurnost i nipošto nemojte svima koje ste tek upoznali da šaljete zahteve za prijateljstvo.

Ne potcenjujte malene dodire

Kada, na primer, krenete u toalet, nežno mu dotaknite ruku dok prolazite pored njega. Time ćete mu suptilno, ali poprilično jasno dati do znanja da ima dozvolu da situaciju okrene u smeru u kom želite.

Na sledećoj strani sanajte koji potezi su strogo zabranjeni...