Iako se tada možda čine ozbiljnim, postoje svađe koje to zapravo baš i nisu. Nakon nekog vremena većina parova shvati koliko su te male svađe smešne, luckaste i besmislene. 

Smešne svađe koje je svaki par barem jednom vodio najčešće su bile vezane uz:

Daljinski upravljač i menjanje TV programa i volumena

Brojne svađe započele su promenom TV kanala. Ili pak s preglasnim ili pretihim gledanjem televizije. No, već idući dan retko ko se seća koji ste program gledali veče pre.

Gledanje serija i filmova bez partnera

Kada se dogovor da zajedno gledate određenu seriju prekrši, onda dolazi i do poprilično smešne svađe jer je zapravo reč o nečemu što ipak nije od toliko velike važnosti.

Brzinu hodanja tokom šetnji

Šetnja i brzo hodanje dva su vrlo različita pojma, ali često jedan od partnera toga nije svestan i takvo hodanje ume da nervira drugog partnera i onda može da dođe do nepotrebne svađe.

Pojedene ostatke hrane

Deluje banalno, ali probajte da pojedete zadnje parče pice vašeg dragog i čekajte njegovu reakciju. Verujemo da mu neće biti nimalo duhovtito i da će završiti bar malom prepirkom.

Ostavljanje odeće po celom domu

Odeći je mesto ili u ormaru ili u korpi za veš, ali neretko se dogodi da jedan od partnera ostavi komad odeće na nekom drugom mestu u domu i onda to bude povod za svađu. 

Objavljivanje "nesavršenih" fotografija

Jedan partner izgleda odlično na fotografiji, drugi baš i ne, ali fotografija ipak bude objavljena. U vreme društvenih mreža ovaj potez provereno uzrokuje brojne svađe.

Dogovaranje kod čije porodice se ide na ručak

Ponekad se ovakvo dogovaranje pretvori čak i u svađanje. Iako ovo nikad nije zabavan dogovor, reč je samo o ručku – o odluci koju ne bi trebalo baš tako teško doneti.

Zvonjenje alarma i njegovo stalno odlaganje

Alarm zvoni, jedan se partner treba da se probudi, ali odlaže alarm i tako nekoliko puta. No drugi partner nema obaveza i ne treba još da ustaje, ali alarm počinje da ga nervira. Naravno da će tada doći do svađe.

"Pravilni" način vožnje

Kada su oba partnera vozači, onda se često njihova mišljenja o "pravilnom" načinu vožnje umeju da se razlikuju, a "pametovanje" jednog partnera drugome u takvim situacijama samo može pogoršati stvar.

Čitanje ili ignoriranje uputstva

Jedan partner smatra kako je čitanje uputstva pre započinjanja nekog zadatka bitno, dok drugi smatra kako ono nije potrebno jer je sve već jasno i jer on sve već zna. Ali svkako je bolje potrošiti vreme na čitanje uputstva nego na svađanje oko toga šta prvo treba da učinite.

Izvor: Zadovoljna.hr