Tvoj dragi je divan, elokventan, pažljiv, ali pored svih mana i vrlina koje staviš na tas, ova sa manama, uvek prevagne. Gomilu puta si poželela da ga “iskrojiš” prema svojim afinitetima, ali on se ne da. Danas donosimo savete, kako da suptilno promeniš na bolje svog muškarca a da on to ne oseti ni najmanje. 

Trikovi za savršen stajling

Ukoliko je tvoj dragi flegma po pitanju odeće toliko da može jednu majicu da nosi tri dana, a o šopingu i ne pomišlja, evo rešenja! S obzirom da će rađe sedeti ispred kompjutera, igrati igricu ili piti pivo sa društvom, nego se pokrenuti i kupiti sebi omiljeni duks ili farke, na tebi je da to uradiš bez njegovog nadzora. Idi u šoping, poseti sve akcije i sniženja i kupi sve što misliš da tvom dragom može pristajati. Ovo je savršena prilika da oblikuješ njegov stajling. Verujemo da će to primiti sa zahvalnošću. Olakšavajuća okolnost je što ipak sve što mu ne bude pristajalo, možeš zameniti uz račun.

Skidanje viška kilograma, podhitno

Kladimo se da te dragi nikada nije pitao “da li sam debeo”? To je rečenica koju iz njegovih usta nikada nećeš čuti. Upravo zato sebi daju više oduška u hrani i prejedanju, nego žene. Ali, to je osnovni razlog njegove gojaznosti i onog velikog stomaka koji mrziš. Kako da rešiš ovaj problem? Kada sedite i pričate o neobaveznim temama, spomeni mu, tek tako, savršena tela, bicepse, tricepse i oblikovane pločice. Nabaci mu da, viškom kilograma opada i libido. Na to će se trgnuti, garant. 

Od lenjivca do pravog domaćina

Čarape na fotelji? Gaće na podu? Prljavi sudovi u frižideru, džem od kajsije u kupatilu? Totalno ludilo i katastrofa! Pre nego što počneš da zvocaš, kupi samolepljive stikere i na svakom napiši ono što ti smeta… Recimo, na prljave čarape koje je ostavio na dvosedu napiši “operi me” i zalepi. Provereno pali. Još jedan proveren trik koji stvarno radi je da se praviš nevešta u svakom poslu koji obavljaš po kući i za domaćinstvo. Kada pereš sudove, isfoliraj kako ti je nešto ispalo iz ruke ili kada ideš u kupovinu, pravi se kako su ti kese preteške. Tada će uslediti ono “Draga, pusti mene”… Muškarac mora da dokaže da je muškarac, zar ne?!

Najvažniji “pimp” dolazi na kraju…

Ukoliko želiš da te pohvali za sve što radiš, moraš da kada to i uradi odgovoriš adekvatno – u tom slučaju, osmehom i sočnim poljupcem . Poželjno je da ga uvek, ali uvek, nagradiš što ima “dar” to da prepozna… Pitaš se kako – pa, seksom i hranom, naravn! Tako će ti uvek deliti komplimente, očekivajući, ONU nagradu, a ti možeš i ne moraš da je prirediš.

Izvor: Stiklaipatika.com