Budimo iskreni, većina ostavljenih žena volela bi da njihov bivši zažali što je raskinuo s njima.

Nažalost, većina žena to radi na sasvim pogrešan način. Objavljivanje ljutitih statusa, pesama koje potpisuje Adel i citata o tome da su muškarci svinje neće naterati muškarca da shvati da je pogrešio. Ove stvari bi, s druge strane, mogle da urade baš to:

Izgledajte kao milion dolara

Mnoge žene nakon raskida padnu u depresiju i prestanu da se trude oko sebe. Umesto da postanete kliše, iskoristite ovo vreme i uložite malo truda u svoj izgled. Kad vidi da bez njega izgledate bolje, njegov će ego sigurno biti pogođen.

Ostanite neutralne

Umesto klasičnog ponašanja u kojem žene dramatično reaguju na raskid, jednostavno ostanite neutralni, baš kao da se ništa nije dogodilo. To će ga u potpunosti iznenaditi.

Osvojite njegove drugove

I ovde žene često greše pa prijatelje svog bivšeg obasipaju negativnim rečima o njemu. Umesto toga, budite toliko divne prema njima da će mu sami reći da je pogrešio.

Bavite se sobom

On će očekivati da ćete provoditi dane razmišljajući o njemu, a vi umesto toga provodite dane razmišljajući o sebi.

Prekinite komunikaciju

Ne sasvim jer to šalje signal da ste jako ljute, komunicirajte s njim onako kako komunicirate s drugaricom iz osnovne s kojom vas mrzi da odete na kafu – pristojno i ne preterano angažovano.

Izvor: index.hr