Svetski mediji već danima ne prestaju da pišu o najnovijoj aferi porodice Kardašijan. U središtu priče se ovaj put našao Rob Kardašijan koji je na društvenim mrežama objavio eksplicitne fotografije svoje bivše partnerke Blek Čajne. Međutim, ne radi se o još jednom sočnom traču ili plasiranom PR potezu, već o situaciji od velike društvene važnosti. O čemu je tačno reč?

I dok smo nekad o najnovijim intrigama iz života poznatih i slavnih čitali u tabloidima, danas je situacija drastično drugačija. Pojavom društvenih mreža se celokupna "igra" podigla na jedan potpuno drugi nivo, a razni poznati i njihovi timovi su počeli da budu sve kreativniji. O ljubavnim vezama, raskidima i poslovnim potezima sada saznajemo sve direktno preko korisničkih profila na Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru. Mediji danas vesti uglavnom rade na temelju neke objavljene fotografije ili statusa, nezavisno o tome da li se radi o nečem bitnom ili zanimljivom, a kad se pojavi neka stvarno kontroverzna vest, niko srećniji od urednika.

Poslednji takav primer je ponovno vezan za porodicu Kardašijan. Sada je na red je došla i "crna ovca" porodici, Rob Kardašijan. Široj javnosti poznat tek kao brat svojih slavnih sestara, oduvek se predstavljao kao neko kome svetla reflektora i pažnja javnosti ne znače mnogo. Ipak, okruženje u kojem se nalazi godinama je očito uticalo na njega, pa je tako već nekoliko puta svoje privatne frustracije podelo na društvenim mrežama.

One su mahom bile vezane uz Blek Čajnu, osobu koja mu je navodno pomogla da se bolje nosi s depresijom, ali i majku njegove kćeri. Njihov odnos je toliko problematičan i buran da su neko vreme imali i zajednički rijaliti šou u kojem su gledaoce zabavljali neprestanim svađama, razbijanjem posuđa i urlanjem na telefon. Raskidali su više puta nego što možemo da prebrojimo, pa nikoga nije previše čudilo što ju je u nekoliko navrata prozivao preko svog Instagram profila, optužujući je za izdaju, manjak ljubavi ili čega se već taj dan setio.

Ipak, pre nekoliko dana se sve promenilo, a Rob Kardašjian je prešao granicu dobrog ukusa i, kako se čini, zakona. Nakon što mu je ona poslala snimak sebe s drugim muškarcem, krenula je jedna od ozbiljnijih selebriti afera. Zašto znamo sve do takvih detalja? Pa, jednostavno, zato što je on sve to odlučio da podeli sa svima. Sve je započelo serijom fotografija njenih genitalija, nastavilo se spomenutim videom i brojnim statusima koji objašnjavaju zašto je njegova bivša partnerka osoba vredna prezira. 

Nastavak na sledećoj strani...