# VIŠE JE…

Svađa

Ko je gde ostavio čarape, zašto se stalno gleda isti program, koji kauč kupiti – samo su neki od okidača za raspravu. Ali, začudo, dok je ranije svaka svađa izgledala kao kraj sveta, sada im ne pridajete tako tragičan značaj. Moguće je i da ste vremenom naučili da se konstruktivno svađate, da slušate partnera, argumentujete svoje stavove, da priznate kad pogrešite i da se izvinite. Ako ste sve to savladali, svakako ste podigli vezu na viši nivo.

Razdvojenosti

U početku želite da sve vreme budete zajedno i osećate skoro pa fizičku bol kad ste razdvojeni. Kako vreme prolazi, radujete se partnerovim odlascima na fudbal dok on vas podstiče da se viđate sa prijateljicama. I to ne mora da bude ništa loše. Nakon početnog (nezdravog) odnosa u kom se niste ni minut razdvajali, sada se svako vraća sebi i svojim pređašnjim interesovanjima.

Kose

Bilo da su ženske ili muške, dlake se pojavljuju svuda u kući – u lavabou, na podu, krevetu. Možda ste se ranije divili bujnoj kosi vaše drage, ali sad vidite i drugu, ne tako primamljivu stranu.

novosti.rs