Pravite li i vi neke od njih?

Ne rešavate probleme na vreme

Svađe su sastavni deo svake zdrave veze, ako nisu prečeste i u granicama dobrog ukusa su. Suština svake svađe je da se reši problem, koji je do nje doveo, a ne da se samo gurne pod tepih. Budite iskreni jedno prema drugome i razgovarajte, bez izjava poput "nije mi ništa", jer kad tad će vam se to vratiti.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE TAJ: 10 pokazatelja da ste pronašli IDEALNOG partnera

Ljutite se

Svaki put kada durenjem odužite neki nesporazum, više nego što bi trebalo, jer je to jače od vas ili samo želite da na taj način privućete pažnju, setite se sledećih stvari: tako samo nepotrebno gubite vreme, koje ste mogli da iskoristite za nešto puno zabavnije, pa budite sigurni da tražite pažnju na pogrešan način, koji bi mu uskoro mogao da počene da mu ide jako na živce.

Upoređujete se s drugima

Prvi su počeli da žive zajedno, drugi su se verili, a treći venčali. Ovi stalno idu negde, a oni svako malo putuju negde. Budite sigurni da i svi ti drugi zavide vama i njemu na nečemu što vi imate, a oni nemaju. Drugim rečima, budite zahvalni na tome što imate i usresredite se na te stvari, a ne na to kako žive drugi. Za sve postoji pravo vreme. 

Pročitajte koje još greške prave parovi na sledećoj strani...