Otvaranje poklona za Dan zaljubljenih često se iz uzbudljivog trenutka pretvori u pravu neprijatnos. Svi smo se susreli s time da nam voljena osoba pokloni nešto, na šta mi ni u ludilu ne bismo potrošili novac. U tom trenutku preostaje nam samo da se nasmešimo i zahvalimo jer ''poklonu se ne gleda u zube''. Kako vam se to više ne bi događalo, ove godine preuzmite stvari u svoje ruke i više nikad ćete morati da vam crvene obrazi.

Devojke ne sanjaju samo o ružama, bombonjerama ili dijamantima, nego i o nezaboravnim uspomena.

Zabavne aktivnosti koje nemamo priliku da doživimo svaki dan ili odlazak na romantičo putovanje, oboriće s nogu svaku ženu. Iako pripadnice nežnijeg pola očekuju da im partner čita misli, često ostanu razočarane. Stoga vam donosimo načine kako da ga navedete da se sledeći puta ne pojavi s pogrešnim poklonom.

# Započnte razgovor

Pitajte ga šta želi kako bi se on zainteresovao za vaše želje. Iako se ovo možda čini očigledno, neki ipak vole da otkriju šta bi on izabrao. Ako ste jedna od onih koja ne voli iznenađenja, a već danima sanjate o intimnoj atmosferi u bazenu uz tonove harfe i šampanjac, možda je bolje da mu to date do znanja. Kako biste bili sigurni da ćete u tome uspeti, pronađite aktivnosti koje neće moći da odbije.

Na sledećoj strani pročitajte koji su to još načini kako da ga navedete da se sledeći puta ne pojavi s pogrešnim poklonom....