Da li se vaš ljubavni život pretvorio u kolotečinu? Sve vam je predvidivo, isto... To je sasvim normalno, naročito ako ste u dužoj vezi. Ali i to se da promeniti.

Evo saveta kako da "začinite" svoj seksualni život:

1. Neka vam ljubavni život postane prioritet

To, naravno, ne znači da je potrebno da odredite tačno vreme kada ćete voditi ljubav. Ali ako svoj seksualni život stavite po strani, biće vam potrebno dosta vremena da ga ponovo oživite. Umesto toga, napravite plan i odvojite vreme samo za vas dvoje. Nebitno je da li ćete gledati film, razgovarati ili se jednostavno ušuškati jedno kraj drugog. Na ovaj način ćete sigurno postići rekonekciju vašeg odnosa.

Isplanirajte noćni izlazak, ali ne otkrivajte detalje, neka to bude uzbudljivo iznenađenje.

2. Seks van spavaće sobe

Uvek vodite ljubav u spavaćoj sobi, u krevetu? Vreme je da to promenite, kako biste izbegli rutinu. Različita mesta mogu da probude različita sećanja. Novi prostor će vas dodatno stimulisati, kako vizuelno, tako i mentalno. Kuhinja može biti uzbudljiv prostor za tako nešto, samo pazite da nema nikog u kući. 

Vikend ili samo noć van kuće doneće vam uzbuđenje koje vam je potrebno.

3. Unesite jednu malu promenu 

Ako je vaš odnos već upao u rutinu, probajte da unesete neke novine. Seks uvek upražnjavate na isti način, u istim pozama, to vrlo brzo postaje dosadno. Postoji toliko načina, eksperimentišite! Seks - igračke bi takođe mogle biti od koristi. To je tako mala promena za vas, a veoma bitna za vaš ljubavni život.

Na sledećoj strani pročitajte koji su to još saveti koji vam mogu biti od koristi...