Ljubav koja će trajati ceo život nešto je što svako od nas priželjkuje. No, pre nego što pronađemo tu pravu, večnu ljubav, moramo prihvatiti neke istine koje će nam otvoriti oči i potragu za pravom ljubavi učiniti jednostavnijom.

Ako želite da pronađete ljubav svog života prihvatite da...

1. ...niste osoba po svačijem ukusu

Mislite da će veza funkcionisati ako se pretvorite u osobu s kakvom vaš partner želi da bude, nikada se nećete naći u pravoj vezi jer će se ona uvek bazirati na neiskrenosti. Morate naučiti prihvatiti da se nekim ljudima neće sviđati vaše pravo ja i morate znati da je to - sasvim u redu. Ne postoji čovek na svetu koji se sviđa svakome. Zato, maknite se od ljudi koji vas ne prihvataju takvim kakvi jeste jer ćete inače samovoljno ići iz jedne u drugu toksičnu vezu, a jedina osoba koju ćete za to moći da krivite ste vi sami.

2. ...veza neće rešiti sve vaše probleme

Očekujete li da će u vaš život ući osoba koja će rešiti sve probleme koje imate, vaša veza osuđena je na propast. Nijedna veza ne može izdržati takva nivo zavisnosti od druge osobe. Najbrži način da nova romansa propadne je da očekujete da će ta ljubav promeniti čitav vaš život.