Bez obzira u kojem životnom dobu bile, ili koliko dugo ili kratko odnos traje, većina žena pravi iste greške.

Da bi se maknuli iz okova i krenuli prema zdravijem i srećnijem odnosu, predstavljamo vam 12 najčešćih grešaka u vezama koje većina žena čine, piše Zdrava i Sretna . Ako možete savladati i upotrebiti barem nekoliko, ako ne i sve promene s ovog popisa, garantujemo vam da će se vaš odnos drastično promeniti na bolje.

Nervoza i svađa ako je pogledao ili razgovarao s drugom ženom.

Žene, shvatite, to je muškarcima u njihovoj prirodi, on mora da gleda ( kao da ni vi ne odmerite zgodnog frajera kada prođe). Ali svađa i nervoza je znak vaše nesigurnosti, što muškarce odbija. Ako vam preplavi ljubomora kad god je neka žena u njegovoj blizini, treba da učinite dobar pregled svog bića. U korenu toga, ili je nestalo poverenje u odnosu ili treba da izgradite samopoštovanje.

Ne pružate mu njegov lični prostor.

Ako je on u lošem raspoloženju ili mu se ne razgovara, ostavite ga na miru. Većina muškaraca ne voli razgovore o svojim problemima, kao što to žene vole. Umesto toga, oni vole da se povuku i odrade stvari iznutra.

Zapustili ste se.

Stvarno je sramota koliko se žene zapuste u svom izgledu kada su u vezi ili braku. Neobrijane noge, višak kilograma, ne vežbaju, ne šminkaju se, hodaju masne kose. Dobro žene, pitanje: kada se vidite u ogledalu, šta vidite? Jeste li same sa sobom srećne? Ako niste, kako možete očekivati da će vaš muškarac i dalje u vama videti predivnu ženu koju je na početku imao?

Nemate svoj lični život.

Nemojte biti jedna od onih žena koja zaboravi na svoje prijatelje, na druženja, na svoje vreme čim joj u život uđe muškarac. To ne završava na kraju baš uspešno, a vi ostavljate utisak da vam je samo on potreban.

Pasivna agresivnost.

Muškarci su mnogo jednostavniji od žena, ako mu kažete da je sve u redu, a durite se i ne želite da razgovarate, jer bi on trebalo da zna šta nije u redu, samo ćete izazvati bes i ogorčenost. Muškarci ne mogu da čitaju misli. Ako vas nešto muči recite jasno i glasno i sve se lakše tada reši.

Nastavak na sledećoj strani...