Nekada je nemoguće završiti vezu iako smo prilično sigurni da je istoj došao kraj. Ljubav se u jednom periodu može pretvoriti u sažaljenje i tako nas navesti da ostanemo u nesrećnom odnosu.

Kako onda znati da je vreme za raskid? Upravo u tome, pomoći će vam sledeća lista...

Očekujete promenu kod partnera

Bilo da je promena u vezi sa njegovim izgovorima, selidbom ili brakom, vi se nalazite u konstantnom čekanju koje vašu vezu ne vodi nikuda. Ili se odlučite na kompromis ili raskinite.

Ne rešavate probleme

Koliko god da su sitni, čini se da su problemi i nesuglasice u odnosu sa partnerom postali nerešivi. Ukoliko je ono što ste ranije lako opraštali i neretko zaboravljali, sada ključna tema vaših rasprava, jasno vam je da nešto ne štima u vašem odnosu.

Samo vas seks održava u kontaktu / Seks je postao misaona imenica

Koji god da je vaš slučaj, ne zvuči baš idealno zar ne? Zdrava veza bi trebalo da bude izgrađena na višem nivou od samo fizičkom, ali da uključuje i dovoljnu dozu istog.

Nesrećni ste

Da, moguće je voleti nekog, ali se ne osećati prijatno u vezi sa njim. Iz tog razloga, nema poente gubiti svoje dragoceno vreme sa nekim ko vas ne čini srećnom. Pronađite osobu koja zaslužuje vašu energiju i vreme.

Upuštate se u razmišljanja o single životu ili drugom partneru

Vaše fantazije su vam dovoljan znak! Maštanje o partneru koju je ljubazniji, emotivniji ili otvoreniji u komunikaciji sa vama govori vam o svemu što vam fali u odnosu sa trenutnim muškarcem.

Na sledećoj strani nastavak.