# Rade na tome da imaju više razumevanja

U svakoj vezi se pre ili kasnije na stolu nađu teške teme i razgovori. Kada je vreme za njih, važno je da ste oboje u stanju da razgovarate, da ste smireni i spremni poslušati jedno drugo. Napravite šta god je potrebno da i sebe i partnera dovedete u to stanje pre nego što se upustite u rešavanje problema.

# Jedno drugome su potpora u svemu

Pojavljivanje na poslovnim i porodičnim događanjima koji su važni u životu vašeg partnera samo su jedan od načina iskazivanja podrške. Slušanje o postignućima i problemima takođe pokazuje podršku. Generalno pažljivo slušanje o bilo čemu - željama, snovima, planovima, problemima, znači da ste za partnera uvek tu i da može računati na vas!

# Balansiraju između vremena za partnera i vremena za hobije i prijatelje

Druženje sa prijateljima i bez parnera ili odlazak u teretanu, vezu može samo obogatiti jer ćete imati iskustva koja ste doživeli bez partnera o kojima ćete moći da mu pričate, a osim toga ćete osećati zadovoljstvo što vam nije potreban partner u svakom trenu da biste se mogli zabaviti i osećati ispunjeno.

# Nastoje da održe romantiku u životu

Ovo je nešto na čemu je potrebno raditi, aktivno, promišljeno... Setite se malih znakova pažnje, komplimenata, poklanjanja pažnje. S vremena na vreme partnera tretirajte kao da ste ga upravo ugledali prvi put u životu, zaljubili se na prvi pogled i sada želite učiniti sve što je u vašoj moći da ga osvojite!

Cosmopolitan.hr