Mi žene smo po prirodi uredne, brinemo o sebi i svom izgledu, koristimo skupe preparate kako bi što duže zadržale mladoliki izgled. Stoga ne čudi što isto očekujemo i od svog izabranika. 50 žena na jednom blogu se izjasnilo o najgorim muškim navikama koje ih odbijaju, a mi smo izdvojili 5 najčešćih i verujemo daćete nas podržati.

1. Džepni biljar

Kada muškarac svako malo rukom poseže prema svom međunožju energično se češkajući, reč je o vrlo ružnoj navici koja upada u oko svakoj ženi. Iako je češkanje prirodna pojava za sve postoji mesto i način, ali puno suptilniji i diskretniji od romantične večere ili izlaska s devojkom.

2. Dlake iz nosa i ušiju

Dlake stvarno nisu privlačne, pogotovo ukoliko usred strastvenog razgovora proviruju iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac i šaputanje.

3. Perut

Perut je izlečiva, ali zahteva malo truda, odnosno češće pranje kose i korišćenje posebnih, ciljanih šampona. Ne postoji skoro ništa neprivlačnije od košulje posute belim pahuljicama koje nemaju veze s onim snežnim.

4. Prljavi i neuredni nokti

Lepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom negovane i čiste retko koja pripadnica lepšeg pola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. Ali prljavi nisu privlačni. Izuzeci su, naravno muškarci koji ruke koriste za teške fizičke poslove, ali to ne znači da nokti ne mogu biti uredno odrezani.

5. Loša higijena zuba

Svakom se može dogoditi neprijatan zadah iz usta nakon ukusnog ručka ili večere, ali higijena usne šupljine nešto je sasvim drugačije. Pranje zuba je najmanje što muškarac može da uradi za sebe, zato ova loša navika zaslužuje veliki minus.

Izvor: zadovoljna.hr