Ako ste žena koja je spremna za ozbiljnu vezu i želi da skrasi pored jednog muškarca, treba da znate koji muškarac je spreman da se veže i uplovi sa vama u mirnu emotivnu vezu.

Tu ne bi bilo problema kada se dosta muškaraca ne bi plašilo vezivanja i dugih veza! Takav stav teško se menja i zato biste trebali da znate karakteristike ponašanja takvih muškaraca, kako biste mogli odmah da ih zaobiđete i nastavite svoju potragu.

Sve veze su mu bile kratke

Ta lista intenzivnih i kratkih veza je baš dugačka, a odgovor na pitanje “zašto?” je uvek spreman. Sigurno ste čuli neki od sledećih odgovora: nisam pronašao onu pravu, zbog posla, nisam bio spreman da se smirim…

Ne odustaje

Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. Možda i nećete biti toliko zainteresovani, ali njegova upornost nateraće vas da stanete i razmislite. Ovo može biti jedan od prvih znakova da imate posla s “igračem”, ali i ne mora da znači. Ipak, budite oprezni.

Važniji mu je lov od lovine

Jednom kad vas je napokon osvojio, pridobio vašu punu pažnju i apsolutnu posvećenost, više mu niste zanimljivi. Odjednom osećate kako se povlači i udaljava bez jasnog razloga. Uzrok tome je jedan – ovom tipu sve brzo dosadi u životu, pa tako i ljubavni odnosi i on definitivno nije spreman na svakodnevne uspone i padove koje veza nosi.

Toplo-hladne igrice

Jedan dan vas obožava, druga dva se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan? Sve to popraćeno je brojnim izvinjenjima zbog obaveza kod kuće ili na poslu.

Voli da ima kontrolu

On je taj koji želi da odlučuje i planira vaše zajedničko vreme, a vi se uglavnom prilagođavate.

Biraju nemoguće

Bliskost je za ovakve tipove pretnja i obično se viđaju s ljudima koji žive u takvim okolnostima u kojima je nemoguće vezati se, kao na primer, sa onima koji žive daleko.

Ne može da razgovara

Kad poželite da razgovarate o vašem odnosu, pokušaće da se izvuče iz tog razgovora, okrećući na šalu da vam to još nije potrebno.

Ona je kriva

Kada ih suočite s manjkom predanosti i posvećenosti i direktno pitate zašto se boji veze, obično će vam reći da su njihove ženske polovine krive. Bile su previše zahevne, plačljive, ljubomorne… Da, ima i takvih žena, ali sigurno nisu sve takve.

Pogled mu non-stop vrda

I žena voli da pogleda lepu i zgodnu ženu, ali ako pored sebe imate muškarca koji ne može da ne pogleda skoro svaku ženu, u problemu ste. Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se dvoumiti da gleda u njih bez obzira što ste vi pored njega.

Nerealna očekivanja

Kada ne zadovoljite nemoguće, počeće sa izvlačenjem vaših mana i nabijanjem osećaja krivice. Zapamtite samo da se to u normalnim vezama i odnosima ne radi i da vi zaista niste ni za šta krivi. Nemojte se previše preispitivati i kriviti sebe, pustite ga da ide dalje kako biste i vi mogli da učinite isto.

Izvor: 24sata.hr