Iako većina žena na svom Instagram profilima ima barem jednu sliku s napućenim usnama, postoje i one kojima je to omiljena poza, koja se pojavljuje na 90 posto njihovih objava.

Iako ponekad najbolje ispadnemo upravo tako, kroz oči pripadnika muškoga roda, to i nije toliko seksi, posebno ako su nam sve slike takve. Zato smo sproveli malo istraživanje te sastavili listu stvari, odnosno slika i aktivnosti na Fejsu ili Instagramu koje pale, ali i odbijaju muškarce.

Šta ih pali?

1. Fotografije na kojima se vidi celo vaše telo, po mogućstvu u uskoj haljini ili kupaćem, što i nije previše šokantno.

2. Vaši zubi, odnosno osmeh na fotografijama. Tako im se činite pristupačnije, što im olakšava posao, ako imaju sa vam ozbilje namere.

3. Fotografije s putovanja, jer vole žene koje su spremne za razno razne avanture.

4. Fotografije vaših hobija, bez obzira o čemu se radilo, verovatno iz istog razloga. To posebno vredi ako volite da kuvate, jer se zna da put do muškog srce vodi preko stomaka.

Šta ih odbija?

1. Duck face slike, na kojima mislite da izgledate seksi i poželjno, ali to baš i nije tako.

2. Deljenje privatnih drama s virtualnim prijateljima, kao i obračunavanje s ljudima koji vam idu na živce. Neke stvari bi trebale da ostanu privatne.

3. Objave s previše haštagova. Koliko truda moraju uložiti kako bi pročitali 50 reči s predznakom #?

4. Previše selfija, jer ostavljate utisak da ste umišljene i kako je to jedino čime se bavite po ceo dan. Želite li zaista da ostavite takav utisak?

5. Ispitivanje ko su im žene, koje im lajkaju objave i zašto još uvek imaju bivšu među prijateljima na Fejsbuku?

Izvor: index.hr