Svaka žena zaslužuje partnera koji će je podupirati i bodriti na putu do ostvarenja njenih snova. U nastavku pogledajte koji znakovi upućuju na to da vas partner ( i veza) u tome sputava...

Vaš partner...

1… oseća ljubomoru zbog vaših dostgnuća.

Zaslužujete da budete sa osobom koja je ponosna na vas i srećna zbog vaših dostignuća, a ne s osobom koja vam zamera svaki put kada doživite neki uspeh. Nesiguran partner zbog svojih kompleksa potkopava i vaše uspehe.

2… ne mari za vaše ciljeve.

Partner bi u vama trebao da budi osećaj da možete ostvariti sve što ste zamislili, a ne sumnju. Ako vas ne shvata ozbiljno i ismejava sve vaše ciljeve, možda je vreme da mu kažete zbogom. Zapamtite da je kritika uvek dobrodošla, ali isključivo ako je dobronamerna i konstruktivna, a ne zlonamerna i upućena iz potpuno pogrešnih razloga.

3… kritikuje sve što radite.

Njemu ništa nije dovoljno dobro i nikada vas neće pohvaliti za nešto što ste napravili. Kritikuje vas kada ste nasamo, ali i pred društvom i uvek voli da ističe ono što percipira kao vaše mane.

4… želi da se odreknete važnih stvari.

Podtiče vas da okrenete leđa prijateljima koji vam nisu učinili ništa loše samo zato što se njemu ne sviđaju? Predlaže vam da promenite posao jer mu ne odgovara vaš raspored, a želi da ste uvek dostupni? Ne razume zašto se želite baviti omiljenih hobijima? On jednostavno nema osećaj za vaše potrebe.

5…sabotira napredak veze.

Čini vam se da ste zapeli u začaranom krugu beskrajnih rasprava o problemima koji vas muče od početka veze? Partner odbija da razgovara o stvarima koje ga muče ili pak stalno potencira sukobe? Vaša veza stoji na mestu i ne napreduje, a to automatski sputava vaš lični razvoj.

Izvor: zadovoljna.hr