Evo nekoliko stvarčica koje ženu čini zanimljivom suprotnom polu. I verujte nam, ovakva žena nikada neće dosaditi nijednom muškarcu.

Žena koja zna šta hoće i ne boji se da to kaže naglas

Prošli su dani kad se ženama savetovalo da budu oprezne i da svoju pamet drže u tajnosti. Konverzacija više nije beskrajni krug u kojem se priča samo o tome šta je muškarac postigao ili zna. Svaki muškarac vredan vaše pažnje umiraće od želje da čuje šta mislimo.

Da pojasnimo, žene koje su sposobne da svoju mudrost iznesu na lak način su osobe od kojih se lakše uči. Prodorna, sarkastična konverzacija nije ono što se traži. Iskrena, otvorena diskusija je čvrsta osnova veze između muškarca i žene.

Namamite muškarca svojim intelektualnim darom sa lakoćom koja odgovara složenošću vašeg uma.

PROČITAJE I... Da li ste među njima: Ovakve žene muškarci žele za ozbiljnu vezu

Žena koja se dobro oseća u svojoj koži

Naporno ste radile za svoje najbolje izdanje. Ne plašite se da pokažete tu svoju moć. Ali, nemojte ni da se razmećete. Ne pokušavajte da se takmičite sa muškarcima, za tim nema potrebe.

Neka vaša jedinstvena ličnost i dostignuća govore sama za sebe. Neka dođu do izražaja kroz način na koji se ophodite, na način na koji slušate muškarca. Verujte nam, muškarci obožavaju žene koje su spremne da iz duše podele sa njima nešto i isto tako da ih saslušaju.

Iako muškarci vole da se nadmeću u raznim oblastima života, nije im baš zabavno da se sklanjaju u stranu pred ženom koja je odlučna da dokaže da mu je jednaka. Pokažite im svoju istinu. Poštujte njihovu. I ostavite to tako.

Žena koja brine o sopstvenim interesovanjima

Pravi je kompliment kad čujete muškarca da kaže kako ga vaše ideje i interesovanja zanimaju. Zaintrigirajte um muškarca i raspalite njegovu radoznalost o vama i ješće vam iz ruke.

Naravno da ima i dana kad ne želite da radite ništa osim da sedite pored njega i zaboravite na sve svoje hobije. Miksujte. Budite radoznali šta pokreće vašeg muškarca i zaokupite mu pažnju svojom misterioznošću.

PROČITAJE I... 7 malih iznenađenja koje bi poželeo baš SVAKI muškarac

Žena koja zna da primi i uputi kompliment

Dakle, ako nameravate da budete jako interesantni, uživajte u priznavanju. Dajte mu signal da ste svesni svoje snage i da se ne stidite da je pokažete.

Muškarci više vole da dele komplimente nego da kupuju cveće. Oni tragaju za onim veselim osmehom kad vam govore šta vide u vama. Može da bude frustrirajuće kad vam neko stalno vraća poklone.

I ne zaboravite da nisu svi muškarci imuni na komplimente. Sve dok je iskren kompliment, muškarac će to znati da ceni.

Žena koja vodi računa o sebi

Ovo mislimo u svakom pogledu. Kad podelimo sebe na delove, misleći kako je jedan vredniji naše pažnje u odnosu na ostale, gubimo divan balans u onome što nas čini ljudima. Mi jesmo od krvi i mesa, i možda nam vekovima govore kako izgled nije bitan, ali mi se sa tim ne slažemo.

Svaki vaš deo je bitan muškarcu. I deo koji mu okupira srce i deo koji mu okupira um, ali i onaj zbog kojeg želi da strgne odeću s vas.

Ne kažemo da morate da bude u štiklama i donjem vešu kad dođe kući s posla. Samo tvrdimo da će muškarac ostati zainteresovan, ako se i vi interesujete oko svog izgleda.

Nije tačno da ljubav i seks blede kod svih parova. Oni koji i dalje održavaju žar u spavaćoj sobi su i te kako interesantni i zainteresovani.

Izvor: 24sata.rs / cosmopolitna.rs