Ženama se uvek prigovara da su preizbirljive, što možda je i istina, ali kod nekih stvari jednostavno treba biti izbirljiv. Ovi tipovi muškarca su definitivno u toj kategoriji, a evo o kojim tačno muškarcima pričamo...

Veliki osvajač

On te voli, obožava, želi da ti da sve na svetu… dok te ne dobije. U trenutku kada te pokorio, prestaješ da mu budeš zanimljiva i prelazi na sledeću žrtvu. Neke žene misle da mogu promeniti velikog osvajača i da će baš one biti te koje će ga pretvoriti u mirnog tipa koji želi biti u vezi… u 99 posto slučajeva, to je jednostavno nemoguće.

Mamin sin

Tebe možda voli, ali nju obožava. Ona je za njega najbolja žena, ideal kojem se niko ne može približiti. On će znati da ceni sav tvoj trud, ali na kraju dana, jasno će ti dati do znanja da to i dalje nije ni blizu njenom umeću.

Egomanijak

On je jednostavno najbolji u svemu što radi, uvek je u pravu a svađa s njim nema smisla jer će, s obzirom na to da je najbolji, uvek pobediti. Veza s ovakvim tipom je katastrofa, jer ste oboje zaljubljeni u istu osobu: njega.

Gunđalo

Ništa ne valja, a čak i kad je nešto dobro, moglo bi biti i bolje. Ovaj frajer nema potrebu da popravi stvari koje mu se ne sviđaju u životu - on samo želi prigovarati jer je to način na koji hrani dušu. Naravno, za sve što ne valja je uvek kriv neko drugi, što znači da ćeš u vezi s njim za sve loše stvari biti uvek kriva ti.

Izvor: index.hr