Možda zvuči grubo, ali neki muškarci su dobar "materijal" za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mesto. Neki frajeri te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih je to 7 tipova muškaraca koji jednostavno nisu dobar "materijal" za brak...

# Muškarac koji vam je slomio srce i nikada vam zbog toga nije rekao izvini

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekada pre povredio. Iako svako može da pogreši, ali biti sposoban priznati grešku, i biti s nekim ko može napraviti to isto, vrlo je važno za srećan brak.

# Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom opametiti i biti veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A kakav je to onda brak?

# Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe nekada stave na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne partnere.

# Prevarant

Muškarac koji zezne nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi uradio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrljati zbog njegovih dela.

# Radoholičar

Biti ambiciozan je za pohvalu, ali raditi 60 sati nedeljno svaki nedelje? Možda kada je na početku karijere i to mu je jedina mogućnost za napredak. Ako voli svoj posao više od vremena koje provodi s vama neće vas učiniti najsrećnijom suprugom. Šta je lepo u tome biti s nekim koga nikada nema?

# Lenjivac

Suprotna krajnost radoholičaru je lenjivac. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može pridoneti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na krevetu, gleda TV i ništa mu se ne radi?

# Muškarac koji ne zna da se nosi sa problemima

U venčanim zavetima deo "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i beži čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam je najpotrebniji. Ne treba vam suprug na kog nećete moći da se oslonite.

Izvor: zadovoljna.hr