Na početku veze nije baš najjednostavnije razlikovati frajera koji je ozbiljan i frajera koji ozbiljno pokušava da vam se uvuče u gaćice. Ovaj drugi često će raditi šta god treba da dođe do svog cilja. Paziće vas, biti pažljiv i govoriti sve što želite da čujete, što ume da bude baš zbunjujuće!

Nadamo se da ste ga na prvom dejtu pitale najvažnije pitanje koje postoji: šta traži? Ako ste pažljivo slušale i bile zadovoljne odgovorom, izašle ste s njim na drugi sastanak jer oboje želite istu stvar - nešto ozbiljno. Delite ključne aspekte svog pogleda na vezu. Čestitamo, prešli ste prvi nivo!

Pročitajte i... 8 stvari koje treba da znate ako želite da vam veza duže traje

Dakle, oboje želite ozbiljnu vezu, ali kako da znate da je on želi sa vama?

Važno je da ga slušate kad govori i saznajte na šta treba da obratite pažnju i znaćete da ne igra igrice. 

# Momak koji ima ozbiljne namere govori o ozbiljnim stvarima.

Isto kao što vi želite da procenite njega, procenjuje i on vas. 

# Takav momak želeće da priča s vama o svojim pogledima na život, ciljevima i izazovima.

Rado će deliti sebe sa vama i pokazati ranjivost. Ali, budite pažljive, ovde je caka: postoji razlika između momka koji je iskren radi razgovora i onog koji je iskren radi otkrića. 

# Onaj koji nije ozbiljan, ili bar kog ne treba da uzimate za ozbiljno, jeste momak koji deli radi deljenja.

On će vas tretirati kao što bi tretirao psihoterapeuta. Njega samo zanima da ga neko sluša kako priča, ili da kaže ono što želite da čujete. Vaš razgovor se nikad ne produbljuje, jer on samo nastavlja da priča sve što je već ispričao.

#Momak koji ima ozbiljne namere s vama i vašom zajedničkom budućnošću podeliće nove ideje s vama i postaviti vam pitanja, tako da može da uči od vas i otkriva sa vama.

Vaš razgovor biće istraživački, pozitivan i pružiće prostor za lični rast. Ovaj momak pitaće vas o vašim ciljevima, jer ne želi da nastavi da se viđate ako ne delite iste poglede na većinu ključnih stvari.

To je momak kog treba da se držite.