Međusobna podrška i razumevanje su bitni u svakoj vezi ali i dobar seks igra ključnu ulogu. Uz još par detalja znaćete da je vaša veza na pravom putu. Pročitajte koji su to znaci:

Govori ti kako bi njegov izlazak bio mnogo bolji da si pored njega

To ne znači da on čezne za tobom samo zato što si na poslu ceo dan, nego znači da bi želeo da si sa njim kada se nešto uzbudljivo desi jer ne može da dočeka da vam ispriča neki zanimljiv ili smešan događaj.  

Provodite ceo dan u krevetu zajedno.

Ne svaki dan (jer bi to značilo da ste u užasnoj i nefunkcionalnoj vezi), nego prvi dan koji provedete u krevetu zajedno pričajući i vodeći ljubav je uvek dobar znak da veza ide u dobrom pravcu. 

PROČITAJTE I...10 znakova da vas voli malo više nego vi njega

Seks vam je odličan.

To je i ključ. Seks nije sve, ali dobar seks znači da između vas postoji dobra konekcija. 

Možete provesti dan zajedno, ne radeći ništa.

Čak ne morate ni da pričate. Možete čitati u tišini vaše omiljene knjige ili se odmarati u nekom parku. Samo to što ste zajedno je samo po sebi dovoljno. 

Uvek ti polazi za rukom da ga nasmeješ, ponekad je dovoljna i samo jedna tvoja reč.

Možda i niste najduhovitiji ljudi na svetu ali svakako možete da nasmejete jedno drugo. Već ti pada pada hiljadu šala koje bi mogla da mu kažetw i istog trenutka učinite da se potpuno nekontrolisano smeje. 

Kapiraš kada je u krizi. 

Imaš razumevanja za njega kada je pod stresom i kada nije baš sav svoj i trudiš se da prođeš sa njim kroz sve njegove probleme!

PROČITAJTE I...10 romantičnih gestova zbog kojih će vas on voleti još više


Pokazuješ interesovanje za stvari koje on voli (i on pokazuje interesovanje za ono što ti voliš).

Nije neophodno da oboje imate podjednako interesovanje za rafting i splavarenje kako biste bili srodne duše. Ali, tebi je stalo do stvari koje on voli, pre svega iz razloga što je njemu stalo do toga. Prema tome, čak i ako niste baš veliki ljubitelj raftinga, ti ćeš to ipak probati jer znaš da bi će ga to usrećiti. 

U dobrim je odnosima sa tvojom porodicom i prijateljima.

Naravno, nije neophodno da bude najbolji prijatelj sa svakom osobom koju znaš, ali je uvek poželjan u društvu, kao što si ti u njegovom!

Pripisuje i tebi zaslugu za svoje unapređenje na poslu. 

Zaista oseća da ga činiš boljom osobom jer ga ohrabruješ da ide napred. Pružaš mu podršku ali na takav način da on ne oseća da vršiš pritisak!

Obožava što je sa tobom upoznao i probao nove stvari

Probao je tajlandsku hranu i saznao ko je Tejlor Svift i pogledao sve romantične filmove!

Ne može da skloni ruke od tebe

Vas dvoje se i dalje glupirate, kao da ste tek pre nedelju dana postali par. 

Tekst priredila: Lena Sudar