Verujemo da si našla na tipa ili se već sada viđaš sa nekim, koji  je malo hladniji i ne pokazuje emocije, zbog čega si se veoma zabrinula. Odmah da ti kažemo- nema potrebe da toliko razmišljaš i provodiš šestočasovne trač partije na kafi sa drugaricama jer ti to apsolutno neće pomoći.

VIŠE: 11 stvari na koje ON pomisli kada kaže "NIŠTA"

Kako bismo ti pomogli da razbiješ sve dileme o tom dečku Cosmo je ušao u trag momcima koji očigledno imaju nešto na umu- ali to vešto kriju.

Evo o čemu je reč…

1. Voli da pripada nekome

Koliko god delovao hladno poput sante leda, svaki mušarac voli da ima ulogu dečka- zaštitnika, koliko god on želeo to da sakrije. Oni vole osećaj pripadnosti i važnosti, kao i činjenicu da ga neko čeka. A taj neko si baš ti!

2. Ne voli igrice

Muškarci ne vole igrice? Da, da. Koliko god ti ovo  zvučalo smešno, oni zaista mrze pravila igrica, cake i fazone kojima se često mnoge devojke služe. Pritom, ako je zaista odlučio da vam se upotpunosti preda i da bude vaš- neće tolerisati nikakve igre. On u ozbiljnoj vezi želi da gradite odnos, kako bi on prešao na viši nivo. Dramljenje i pravljenje ljubomornih scena je nešto najgore što mu možete prirediti, tako da nemojte da se usuđujete da se poigravate sa njegovim osećanjima. Ako u nekom trenutku poželite da se zabavite i podižete adrenalin (sebi i njemu), radije odaberite neki akcioni film, a njega pustite da igra plejstejšn.

VIŠE: Da li ste je dobili? 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas

3. Ceni mišljenje prijatelja

Ako ste mislile da muškarci nemaju tako prisan odnos sa drugarima, kao što imaju žene- prevarili ste se. Muškarcima je veoma bitna njihova ekipa sa kojom uvek razgovaraju, i traže savete od svojih najboljih drugara. Zato je njima veoma bitno kako se vi slažete sa njegovim društvom. Naravno, oni to nikada neće priznati i tvrdiće da ih apsolutno nije briga. Ipak, verujte da jeste…

3. Plaši se da će te izgubiti

Veoma je siguran u sebe i ponekad deluje tako staložen, hladan i miran? Očigledno da on "stoji čvrsto nogama na zemlji", ali kada je reč o devojci koja mu se mnogo sviđa, svaki muškarac ima pojedine strahove u vezi. Najveći od njih je onaj da vas slučajno ne izgubi.