Mi žene na razne načine pokazujemo da nam je stalo do nekoga, a uostalom volimo i da kažemo otvoreno bez uvijanja! Na našu žalost, muškarci su po tom pitanju drugačiji - malo govore. Ne treba da očajavaš već samo da prepoznaš znakove kojima pokazuje da je njemu i te kako stalo.

Stalno te ljubi

Iz čista mira, bez ikakvog povoda, on ima potrebu da te ljubi u obraz, glavu, usne, telo… Ako imaš muškarca koji često ovo radi, znači da još uvek oseća leptiriće i naprosto obožava te!

PROČITAJTE JOŠ: 6 stvari koje muškarci rade kada nađu PRAVU ženu

Upoznaje te sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za njega je to veliki stres jer zna da postoji mogućnost da im se ne svidiš i da će morati jednog dana da bira između tebe i njih. Ako te upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje ceni, znači da mu ipak nisi samo jedna od devojaka koje osvaja onako usput.

PROČITAJTE JOŠ: 7 zlatnih pravila da tvoj dragi ZAUVEK bude zaljubljen u tebe

Voli da te sluša dok pričaš…

I pamti što si mu rekla. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo retko. Ako imaš dečka koji se seća sitnica koje si mu pričala, blago tebi, jer ovim malim gestom pokazuje koliko si mu zapravo važna.

Uvek ti je na raspolaganju

Nebitno da li ti je loš dan na poslu, pala ispit si ispit ili ti je najbolji period u životu, on je uvek tu da te sasluša! 

Uključena si u sve planove

Ako si mu važna u životu, uključiće te u svoje planove, a ako nisi, živeće dan po dan. Muškarac koji ti pokaže da računa na tebe i za nekoliko nedelja, meseci zapravo pokazuje koliko mu je stalo i da planira sa tobom budućnost.