Mnoge žene se pitaju kako sa sigurnošću mogu da znaju da ih njihov partner voli. Srećom, postoje stvari koje upućuju na to da ste za njega "ona prava".Evo i koja...

1. Gleda vas kao da ste dobitni listić lutrije. Taj pogled znači da se upravo još malo zaljubio u vas, a upućuje vam ga bez obzira na to da li ste u najlepšoj haljini ili trenerci.

VIŠE: Blago vama: 11 znakova da vas momak zaista voli

2. Poverio vam je stvari koje još nikad nikome nije rekao. Možda su to velike tajne ili male nesigurnosti. Ovime vam je pokazao da vam veruje i da mu je prijatno dok razgovara s vama.

3. Bez problema priča o "neugodnim" stvarima. Imate osip zbog kojeg vas je sramota? Njemu je stalo do vas, zabrinut je za vaše zdravlje i uopšte ne razmišlja o tome kako grozno taj osip izgleda.

4. Često vas poljubi bez povoda. Ne može da odoli i ponekad jednostavno mora da vam udeli mali brzinski poljubac samo zato što vas toliko voli.

5. Druži se s članovima vaše porodice. Igra fudbal s tatom, ode na piće s bratom, zove vašu mamu da bi joj se zahvalio na kolačima koje mu je poslala. Za neke muškarce je ovo pravi "pakao", ali on se trudi da bude u dobrim odnosima s vašom porodicom.

VIŠE: Čitajte između redova: Evo kako da dešifrujete njegove poruke!

6. Želi da budete deo svih njegovih aktivnosti. Čak i onih kojima ne možete fizički da prisustvujete, pa vam zato šalje zabavne selfije s muških druženja.

7. Vaše mišljenje mu je važno. Uvek s vama razgovara o svim odlukama koje mora da donese, bez obzira na to da li se radi o teškim životnim odlukama ili malim svakodnevnim problemima.

8. Voli da ide u nabavku s vama. Nije mu problem sat vremena da hoda po različitim prodavnicama s vama i pažljivo bira namirnice i kućne potrepštine.

9. Želi da vas učini srećnom. Izmasira vam bolna leđa, dočeka vas s večerom, donese prvu jutarnju kafu u krevet, ostavlja smešne poruke na frižideru.

VIŠE: 6 stvari koje muškarci rade kada nađu PRAVU ženu

10. Ne srami se da kaže "volim te". U trenutku kad shvati da ste vi prava žena za njega, sva nelagodnost nestaje i on vam uvek jasno i bez "uvijanja" kaže da vas voli.

Izvor: 24sata