Pisali smo o 10 tipova koji aspolutno zaslužuju tvoju pažnju i vreme, kao i o stvarima koji ti pravi muškarac nikada neće uraditi i prirediti. Zato je sada pravo vreme da te upozorimo da ne gubiš vreme sa pogrešnim frajerima, a njih ćeš najlakše prepoznati jer donosimo 6 tipova muškaraca koji apsolutno ne zaslužuju tvoju pažnju. Pažljivo čitaj i ukoliko imas posla sa jednim od njih pozdravi ga šta pre!

Dečko koji ti nedelju dana piše, a narednih 10 dana nestane…

I naravno posle 10 dana bez znakova života, on se javi kao da ništa nije bilo! Na pitanje “Gde si bio do sada, zašto se nisi javljao?"Verovatno će dati najbesmisleniji izgovor, a mi se zaista nadamo da nećete da nasednete na to.

Dečko koji izbegava da koristi kondom (a pritom niste u ozbiljnoj vezi)

Iskreno: Ovaj dečko misli samo na sebe i na svoj užitak, a ako slučajno prenese polunu bolest ili napravi dete, možemo da se kladimo da će pobeći ili će se izvući uz neki izgovor! Pravi muškarac brine o zdravlju svoje lepše polovine!

Da li ima nešto gore od osobe koja ne zna šta hoće? Jedino gore je muškarac u kasnim dvadesetim ili tridesetim koji i dalje ne zna šta hoće od života, od vas…

Dečko koji izbegava da vas upozna sa prijateljima, porodicom…

Već par meseci ste zajedno, ali nikad niste izašli sa njegovim najboljm drugom ili društvom? Nemojte da se tešite drage dame, istina je jedostavna NE ŽELI DA VAS UPOZNA i nije vredan vaše pažnje!

Dečko koji vam uglavnom piše, a nikad ne zove

Naravno da ćete u prvim nedeljama, ajde da kažemo i mesecima da se često dopisujete dok se dobro ne upoznate. Međutim, kasnije je sasvim logično da se češće čujete i viđate umesto sto ćete stalno kuckati poruke. Ukoliko se dopisujete samo u noćnim satima i razmenjujete seksi poruke ili kada treba da se vidite, draga znaš i sama šta on hoće od tebe…

Dečko koji te ne uključuje ni u jedan plan

Zar je potrebno dodatno objašnjenje? Osoba koja misli isključivo na sebe i svoje potrebe i nema u planu ili mislima da ponekad pita i tebe kakvi su ti planovi ili da li želiš da mu praviš društvo u gradu…ne zaslužuje da trošiš svoje dragoceno vreme.

Dečko kome je jedini cilj da te odvede u krevet

A lako ćeš ga prepoznati! Dečko koji zainteresovan da pijete kafu ili gledate film u četiri zida i koji za druge planove i priče nema sluha, jasno je šta želi zar ne?