Nije lako naći Mr. Right, ali to već odavno znamo! Međutim, vrlo često kad se umešaju osećanja teško prepoznajemo ili odričemo stvari koje nam škode. Dame, ukoliko vam vaš izabranik priređuje sledećih 9 stvari vreme je da mu kažete "ADIOS".

Pročitajte naš spisak stvari koje PRAVI muškarac nikada neće uraditi svojoj lepšoj polovini, tj VAMA:

Pravi muškarac NIKADA neće davati ružne komentare za vaš izgled

“Da ti je kosa samo malo duža”. “Znaš kako bi dobro izgledala samo da smršaš par kilograma”… “ Nosi šminku UVEK, ne stoji ti ta prirodna lepota”.

Čujete ovo često? Zapamtite, da pravi muškarac nikada neće davati komentare na vaš izgled koji će vam narušiti samopouzdanje. Uostalom, zašto je sa vama ako mu se ne dopadate baš takvi kakvi jeste sa svim Manama i vrlinama.

Pravi muškarac neće nikada narušiti vašu privatnost

U jednoj zdravoj i kvalitetnoj vezi nijedan od partnera neće imati potrebu da bilo šta krije. To podrazumeva takođe da partner nema pravo da vam proverava Fejsbuk profil ili čita mejlove kako bi se uverio da ništa ne krijete. Ni u slučaju da vam je laptop otvoren ili ste zaboravili telefon! Svi smo radoznalosi i to nam je u krvi. Međutim, poštovanje privatnosti je na prvom mestu. Ukoliko vam dovoljno ne veruje, nije mu mesto pored vas!

Napomena: Nadamo se da i nemate šta da krijete! Ukoliko se u vašem telefonu ili glavi kriju razne tajne, zapitajte zašto ste onda sa tim dečkom ako niste iskreni.

Pravi muškarac vas neće obeshrabriti

Jedna od najbitinijih stavki u vezi pored poverenja je PODRŠKA. Ukoliko osoba sa kojom ste ne podržava vaše ambicije, želje, snove i sputava vas, ne treba vam ni za poznanika, a još manje za dečka ili supruga. 

Pravi muškarcu ne morate da dokazujete kvalitete

Osoba koja je sa vama treba da bude tu zbog vas i toga što jeste! Ukoliko imate potrebu da se stalno dokazujete, kako u seksu tako u svom fizičkom izgledu, uspesima, poklonima, gubite dragoceno vreme sa POGEŠNOM osobom. Veza nije poslovni projekat ili fakultet gde morate stalno da dokazujete i pokazujete svoje znanje.

Pravi muškarac neće dozvoliti da se osećate usamljeno

Veze se ne zovu bez razloga VEZAMA. Povezani ste i treba da funkcionišete kao tim! Cilj veze je da poboljšaju vaš život, ne da ga zakomplikuje! Ukoliko primetite da ste vi jedina osoba koja se maksimalno trudi da veza opstane, imate ozbiljan problem. Naravno, svakom se desi da u nekom trenutku postane mrzovoljan, depresivan i ne trudi se dovoljno. Međutim, to bi trebalo da je prolaznog roka. Ako počnete da u vezi osećate samoću, nezadovoljstvo i umor vreme je da prekinete tu agoniju.

Pravi muškarac ne vara

Sigurno ćete čuti milione argumenata, naročito od momaka da je monogamija “prirodna” i da ljudskim bićama nije u krvi da ceo život provedu samo sa jednom osobom.

Mi ovo oštro demantujemo! Monogamija je lični izbor koje biraju osobe u vezu. Zapamtite: nije muška priroda da varaju, već je stvar odluke! Pravi muškarac nikada neće prevariti svoju lepšu polovinu, jer bi na taj način pogazio svoja obećanja, osećanja osobe koju voli.

Pravi muškarac nikada neće uskratiti poštovanje

Muškarac vredan vaše pažnje pokazaće poštovanje ne samo vama, već i ostalim stvarima i ljudima oko vas! On neće omalovažavati finansijski ili bilo koji drugi status, inteligenciju ili poreklo osobe.

Pravi muškarac neće izbegavati važne razgovore

Bez obzira da li se radi o porodičnim ili važnim razgovorima u dvoje, pravi muškarac zna da problem mora da bude rešen sad i odmah! Ovo pravilo primenite i na sebe. Kad god se sretnete sa nekim problemom, ne odlažite već se odmah bacite u rešavanje.

Pravi muškarac NIKADA vas neće zalostavljati (psihički ili fizički)

O ovome ne moramo davati dodatna objašnjenja. Zlostavljanje u bilo kom vidu je zlostavljanje! Nije bitno da li su u pitanju šamari ili psihička tortura. Pravi muškarac ne traži lepšu polovinu da bi lečio svoje komplekse ili da bi na bilo koji način mučio osobu slabiju od sebe.