Možete se momentalno požudno baciti na njegovog mališu (sasvim sigurno to ima svoju draž i preporučujemo da nekada baš tako i uradite), ali malo taktiziranja i povećavanja uzbuđenja do granica eksplozije može učiniti vašu seks sesiju nezaboravnom! Zamislite oralni seks kao uživanje koje se sastoji iz tri faze i krenite redom.

1. FAZA: Iščekivanje

# Počnite tako što ćete ga lagano uzbuđivati. Stavite parfem koji obožava, po posteljini pospite lavandu ili latice ruža, obucite novi seksi donji veš. Opustite ga, šapćući mu sve nevaljale fantazije koje ste imali čitavog dana i koje želite da podelite sa njim. Nežno ga mazite po telu. Kažite mu kako vas sama pomisao na ono što ćete mu raditi dovodi do ludila. Pitajte ga da vam kaže šta želi od vas.

# Ljubite ga po usnama, grlu, ušima. Pokažite mu kako izgleda dobra predigra. Jagodicama prstiju prelazite preko njegovih usana, a jezikom blago dodirujte njegove prste, kako bi shvatio šta sledi.

# Sada se polako spuštajte ka grudima i stomaku, oklevajući. Ostavite ga da misli: Možda će nastaviti niže!

# Zaustavite se nakratko u blizini penisa kako biste probudile sve nerve u toj zoni.

# Otkopčavajte mu dugme po dugme na pantalonama i lagano mazite njegov penis dok mu ljubite donji stomak, butine... Konačno prislonite usne na njegov penis i pustite ga da oseti vaš vreli dan na njemu.

2. FAZA: Skidanje

Sada nastupa trenutak kada skidate odeću. Gledajte ga pravo u oči prelazite jezikom preko usana. Nežno mu skinite donji veš, tako da se samo vidi vrh penisa. Mazite ga obrazom dok ne poludi i konačno vam zatraži da ga stavite u usta.

Počnite površinskim poljupcima i mazite ga gledajući ga u oči, da vidi koliko vas sve to uzbuđuje. Moguće je da će se u tom trenuku pojaviti presemena tečnost čija je osnovna funkcija da dodatno navlaži penis. Razmažite je od glavića svuda po njemu i nastavite da ga ljubite. Nakon intenzivnog poljupca kružite jezikom oko glavića. A kada počne da vas preklinje, stavite penis u usta uz blagi seksi „ugriz“.

3. FAZA: Tet-a-tet

Sada je ternutak da pređete sa predigre na glavni čin. Zauzmite odgovarajuću pozu, jer će stvari postati „divlje“.