Njegovi mišići se zatežu, disanje se ubrzava, njegov penis postaje sve veći i testisi se pune spermom. Čim se ovo dogodi, nastavite da radite upravo ono što se radile do tog trenutka, ne menjajući brzinu, ritam i pritisak. Znači, apsloutno ništa ne menjajte!

● Ako primetite da je naglo opao apetit, pokušajte da ga uzbudite nekim novim trikom. Navlažite ga malo ili ga pitajte šta želi da mu radite.

● Kada stigne do tačke bez povratka ne zaustavljajte se čak i ako osetite da će vam „otpasti“ ruke! Čim sperma počne da izlazi ublažite pokrete jer penis postaje preosetljiv. Ali nemojte se odmah zaustaviti. Nastavite nežno pokrete goredole, dok i poslednja kapljica ne iscuri.

● Da bi doživljaj bio još bolji, ne zaboravite da voli da se gleda dok ejakulira. Takođe, dopada mu se da ga vi gledate u tom trenutku. Obezbedite mu čist pogled na situaciju. Pre nego što ejakulira, prinesite ga grudima, stomaku, grlu, licu, nogama... da ih isprska - obožavaće vas!

Da biste sve završile na obostrano zadovoljstvo, nemojte odmah da tražite maramicu ili trčite u kupatilo. Kažite mu koliko vas je uzbudio. Mazite mu penis sve nežnije i ljubite glavić. I na kraju - držite njegov penis u korenu, jer je sada već počeo da se spušta, i polako povlačite ruku nagore, kao da cedite poslednji ostatak paste za zube.

Stavite se na njegovo mesto

Kakav je osećaj posle muškog orgazma? Nikada nećemo stvarno znati, ali svakako podseća na ženski, jer i oni imaju veoma osetljive nervne završetke u vrhu penisa, kao što ih mi imamo u klitorisu. I naša tela rade po istom principu: intenzivni grčevi PC mišića i nakon toga sledi orgazam. Možda je najbolje da ga dodirujete onako kako biste želele da on mazi vas: nežnije, sporije ili brže pri samom vrhuncu.