Ako želite da ga uzbudite, počnite dok je obučen. Lagani pritisak vrhovima prstiju po njegovom  penisu koji se pod pantalonama polako nadima, izludeće ga potpuno. Postarajte se da nosi nešto komotno, jer će mu u suprotnom biti veoma tesno.

Napravite uvodni potez koji će ga oduševiti: polako izvlačite njegov penis - iako ga je video hiljadu puta do tada, veoma će mu se dopasti prizor kada se prvi put pojavljuje. Budite pažljive - jedan dodir rajsferšlusa spustiće mu moral - u trenutku! Mazite ga samo jednim prstom povlačeći kožicu od vrha ka dnu. Svaka ćelija njegovog tela tražiće još.

Klizavi teren

Sada je već potpuno čvrst, crven i spreman za dalje. Ovo je trenutak kada ispaljuje svoje oružje - presemenu tečnost.

Direktno vlaženje. Da biste koristile svoju prirodnu tečnost za podmazivanje sakupite malo pljuvačke u ustima. Pređite rukom preko usana i ostavite je na prstima. Zatim namažite penis kako bi doživeo prvi osećaj vlažnog dodira vaših prstiju.

Za dugo vlaženje. Da bi vlažnost opstala duže, imajte pri ruci neki lubrikant. Možete ga naneti direktno na penis ili prvo namazati ruke kojima ćete ga maziti.

Glavić obavezno napolje

Naučite još neke pokrete kako biste postale virtuoz ručnog zadovoljavanja svog muškarca.

I on je osetljiv? Koliko je osetljiv vaš klitoris, toliko je osetljiv i njegov glavić, te ne smete biti grube. Vodite računa kako se ponaša, da li je samim tim preosetljiv. Pokušajte da ga uhvatite ispod corone i proverite da li će želeti da ga povučete nagore kada bude spreman da ejakulira.

Bez kožice? Budite svesne da je njegova koža veoma tanka, nežna i osetljiva. Najbolje je da koristite neki lubrikant.

Boli vas ruka? Zamenite je! Ili napravite pauzu i dajte mu jedan duboki, vlažni poljubac - mazeći ga u isto vreme.

Odgovarajuće poze

Koliko se vi udobno osećate, toliko će i on. Koju god pozu da izaberete, uverite se da vaše ruke mogu slobodno da se kreću. Uobičajena poza je da legnete pored njega, ali će ga i rad odozgo ostaviti bez daha.

  • „Uzjašite ga“ tako da imate potpunu kontrolu - možete da naslonite svoje noge na njegove.
  • Spustite se na kolena pred njim, dok je on u stojećem položaju.
  • Lezite iza njega i trudite se da njegovi pokreti liče na vaše.
  • Neka on raširi noge iznad vaše glave, tako da može da se igra vašim grudima dok ga vi oralno zadovoljavate.
  • Sedite jedan pored drugog i mazite ga dok zajedno gledate erotski film.