Komičarka Dženet Silverman odlučila je da se pozabavi Dick Picks fenomenom, koji je kod nekih muškaraca očito postao popularan u poslednje vreme. Da kažemo to prostim rečima – tip vam šalje fotku svog penisa telefonom, sa namerom da vas fascinira, a vi valjda, prirodno, treba da se oduševite?

Ne znamo da li vam se to dogodilo u dosadašnjom dejting karijeri ili ne, ali evo svih mogućih i nemogućih misli koje biste mogli u tom trenutku da pomislite!

Komentari Dženet bili su različiti, a neki od njih urnebesni. Tako je Dženet neke penise pohvalila, a za neke jednostavno nije imala reči. Njeno lice je govorilo "fuj", "jadan" i tome slično, a neke fotografije su je naterale da se od srca smeje.

Neke fotografije delovale su joj neprirodno i u najmanju ruku čudno, pa je tako Silvermenova imala komentare poput:

"Ovo me podseća na film Vrisak", "Ovo nije ljudska osoba", a zbog jedne fotografije se samo namrštila i uhvatila za glavu.

Veličina je jedna od kriterijuma na koje žene obraćaju pažnju, pa tako i Dženet:

"Ne pridajem mnogo važnosti veličini, ali ovaj je stvarno mnogo mali!"

Bilo je i onih kojima je bila fascinirana, u ovom ili onom smislu:

"Ovo je velika, okrugla lizalica!" - uzviknula je komičarka, ali se već za sledeću fotografiju namrštila i naglas zapitala kako li izgleda telo ovog muškarca?!

Ipak, broj 88 očarao je Dženet, pa je njega najduže i komentarisala:

"Da li je ovaj pravi? Ja bih volela takav! Ne verujem da je pravi, previše je dobar!"

U suštini, i Dženet je zaključila da su žene vrlo komplikovane, pa, muškarci, dobro razmislite da li ćete poslati ovakvu sliku sa namerom da očarate nežniji pol - može se desiti da budete razlog za višečasovni smeh.

Izvor: Stil