6. Kada vas upozna sa ortacima, flertujte sa svima. Svakom njegovom drugu sedite u krilo jer to je jedini pravi način da vas ni njegovi drugovi ne zaborave. Pokažite slabost njegovim drugarima. Recite im: „Momci, ko od vas ima najjaču ruku, treba mi muška ruka u kuhinji, ne mogu da otvorim vino sama“. Ako svi drugovi ćute i niko se ne ponudi, uzmite stvar u svoje ruke. Proverite svakom drugu bicepse. Pipkajte im ruke, šake i ramena, a potom odlučite koji je najjači. Grlite njegove ortake i pitajte ih jesu li vam debele butine. Budite sigurni da će svi oni pamtiti tu noć zauvek. Ne samo to, nego će je dugo prepričavati tako da vaš izabranik neće moći da vas zaboravi sve i da hoće.

7. Kada dođe do seksualnih odnosa, recite mu da ste trudni. Zezajte ga danima da ste trudni, a ako vam kaže da nije spreman za dete, plačite i urlajte na njega. Stavite mali jastuk u haljinu i recite da vam već raste stomak, a onda počnite da se porađate pred njim na podu. Ako vam kaže da nije moguće da se porađate ako ste tek zatrudneli, brzo izvucite jastuk iz haljine i počnite da se kočite od smeha. To će biti nešto čega će se on sećati i u narednom životu.

8. Kada vodite ljubav, šapućite mu. Govorite mu iskreno sve jer preduslov za nezaboravan odnos je iskrenost. Primeri nezaboravnih i iskrenih rečenica koje možete da mu šapućete dok vodite ljubav:

- obožavam tvoj zadah, vraća me u prošlost, tako se i moja baka osećala na rakiju

- baš nam je lepo, ko bi rekao da nisi zamlata u seksu, deluješ kao zamlata

- ovako u mraku iz ovog ugla skroz ličiš na mog papagaja Gašu, a ja obožavam Gašu

- ti si mi prvi koji zna da je i za analni seks bitna zaštita 

- cenim što imaš isečene nokte i na rukama i na nogama

- sa tobom sam totalno iskrena i najzad mi prija kad neko smrdi 

9. Kada vam javi da izlazi sa društvom, pozovite njegovog druga i raspitajte se gde idu. Neka vam njegov drug javi u koji klub su izašli i kada planiraju da krenu kući, a onda sedite u kola i idite ispred kluba da ih sačekate. Svirajte mu iz kola kada izađu iz kluba i vičite: „Momci, upadajte, vozim vas kući!“ Biće zbunjen, ali to veče neće zaboraviti.

10. Najbolji način da vas muškarac nikada ne zaboravi jeste da mu dajete pare i plaćate mu letovanja, a ako ima suprugu onda da kupite i neki poklončić njegovoj supruzi i kažite mu da joj kaže da je to od njega. Budite iznad situacije. Pokažite mu da ste veliki čovek iako ima suprugu. Kupujte mu patike, dukserice i ukrase za kola, a ako ni to ne pomaže da vas zaprosi onda mu moćno zavedite druga i zatrudnite sa njim. Neka vam on bude kum na venčanju sa njegovim drugom. 

Možda vam sve ovo deluje malo nedostojanstveno, ali čemu dostojanstvo ako će vas on zaboraviti? Šta je bitnije od toga da ne budete zaboravljeni? Jer znamo da žena treba da bude nezaboravna. 

Budi nezaboravna u deset koraka. Srećno!