Kada neko spomene najlepšu ženu na svetu, većina ljudi pomisli na Adrijanu Limu. Osim prirode koja joj je podarila nesvakidašnju lepotu, Adrijana je neko ko dosta ulaže u negu svoje kože.

Jednom prilikom, ona je podelila svoje beauty savete, a neke od njih smo odmah usvojili:

1. Umotana kosa tokom noći

Adrijana Lima tokom noći umota kosu pomoću ukosnica kako bi je zaštitila i ističe da to svaka Brazilka zna da uradi. Na taj način štite kosu od lomljenja i trenja. Poptuno neobično, zar ne?

2. Pokvašena olovka za oči

Top model otkriva da je ovaj trik "ukrala" od šminkera sa kojima sarađuje. S obzirom na to da većina žena ima problema sa nanošenjem olovke zbog tvdroće, vlažna olovka klizi i  time omogućava prezicno izvučenu liniju.

3. SPF krema uvek pri ruci

Adrijana ne izlazi iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom i ovo pravilo je broj 1 u njenoj beauty rutini! Jedan od najčešćih uzroka starenja je UV zračenje, a manekenka tvrdi da ovu kremu treba da koristimo tokom cele godine, a ne samo tokom sezone.

4. Dnevna krema + hajlajter

Lima preferira prirodan izgled, zbog čega je često možemo videti bez šminke, u opuštenom izdanju. Njen trik se sastoji u mešavini dnevne ili SPF kreme sa hajlajterom, koju nanosi na lice. To daje blistav izgled koži, a odaje utisak kao da nemate ništa od make up proizvoda na licu. Zanimljivo, zar ne?

5. Moć avokada

Njena talasasta raskošna kosa je njen zaštitni znak, a Adrijana tvrdi da to postiže tako što jednom nedeljno pomeša regenerator sa pola izgnječenog avokada i tu smesu drži na kosi kao masku, pa potom ispere!