Nova godina je počela, vreme je za rezolucije. Nema boljeg vremena za promene!

Da li želite da se osećate dobro i da se sa zadovoljstvom gledate u ogledalo? Potrebno je samo nekoliko beauty odluka.

Spremne?

Pregledajte kozmetiku

Puderi, kreme, balzami i sjajevi za usne. Koliko ih imate? Ako ne možete da odgovorite znajte da je to odmah znak da je vreme da se uradi pregled. Većina nas godinama drži ruževe i senke, ali imaju ograničen rok trajanja! Bacite staru kozmetiku i onu koju niste koristili šest meseci. I ograničite njihov broj. Ovo je novi trend nege: što ih je manje, to je za kožu bolje. Za novčanik takođe.

Dijagnoza za lice

Jeste li sigurni da imate masnu kožu, kao što vam je neko rekao pre 5 godina? Bolje je da se obratite kozmetičaru ili dermatologu. Svake godine koža se menja, ima nove potrebe, možda bi sada trebalo da se brinete o njoj drugačije? Možda je vreme da se posegne za kozmetikom protiv bora? Takođe je dobro znati koje će aktivne supstance za vaše lice biti najbolje.  

Uklonite ono što nije lepo sa lica

Fibromi, lipomi ... ne ugrožavaju zdravlje, ali za lepotu su smrtonosni. Pored toga, povećavaju se s godinama i starošću lica. Ne verujete? Zakažite pregled za njihovu eksciziju (možete to učiniti hirurškim putem, laserom, ponekad i krioterapijom. Promenu ćete primetiti odmah. Uveravamo vas: jedino zbog čega ćete žaliti je što to niste učinili pre!

Redovno nanošenje kreme

Ne radi se samo o hidrataciji tela. Kako Francuzi kažu: žena sa umasiranim, glatkim balzamom za kožu kreće se drugačije, senzualnije. Takođe pažljivije oblači donje rublje i oblači se. Uzgred, takva samo-masaža ima praktičnu dimenziju - predstavlja način za prijatno samoispitivanje tela, posebno grudi.

Jednom nedeljno nanesite masku na lice

Koristite ih redovno. Poželjno uveče kada koža pređe u režim regeneracije. Dobra ideja je da ih nanesete u kadi ili nakon napuštanja saune, jer vruća koža više upija.

Redovno perite četkice

One su uzgajalište bakterija od ostataka praha, sebuma i mrtve kože. Dodir sa njima je recept za infekciju. Kako ih najbolje oprati? Sapunasta voda ili šampon za bebe.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...