Nakon što su sunce, vetar i morska so ostavili trag na našoj kosi, vrlo je važno pobrinuti se za to da je vratimo u prirodno stanje. Uz obnovu kose, jesen je uvek dobro vreme za novu frizuru, a nova sezona sa sobom donosi pravu raskoš i bogatstvo trendova. Iako je jesen skoro stigla, već smo se okrenuli prvim novim trendovima, a s novim je trendovima došla i želja za promenom, što se često prvenstveno odnosi na novu frizuru. Nakon što smo odabrali omiljene modne trendove, vreme je da odevne kombinacije začinimo beauty odabirima i nekim novim lookom, a frizure su te koje imaju moć dodatno začiniti svaku sezonu i dati joj tačku na “i”

Najpoželjnije frizure nove jesenje sezone donosi spoj starih, već poznatih klasika te novih trendova koji zajedno izgledaju i neodoljivo i šarmantno te donose savršenu, a istovremeno toliko potrebnu promenu. Kao i svake sezone, i ova jesen biće u znaku boba i svih njegovih dužina. Popularnost french boba iz letnjih dana nastaviće se i u hladnijoj sezoni, a pridružiće mu se i popularni blunt bob, dužine do ramena ili ključne kosti i glatkog, oštrog reza koji trendseterke jednstavno obožavaju.

Talasi u kosi nisu rezervisani isključivo za letnje dane, već će divno izgledati i u kombinaciji s jesenjim autfitima, a i ova hladna sezona dokazaće nam da se sa šiškama, nakon što se jednom hrabro odlučite skratiti ih, uistinu ne može pogrešiti, već samo biti chic. "Iščačkali" smo Instagram i posetili profile naših omiljenih trendseterki te smo kod njih pronašli novu inspiraciju za jesenje dane s kojim ćemo se uputiti na zakazani termin u frizerski salon.

  

Izvor: Journal.hr