Baš kada ste pomislili da ste sve videli, pojavi se štit koji vas tokom tuširanja štiti od - tuširanja. Da, dobro ste pročitali.
Mnogim ljubiteljkama šminkanja barem se jednom dogodilo da su se usred žurbe morale na brzinu osvežiti pod tušem, ali nedostatak vremena im nije dopuštao da skinu šminku i onda je ponovno pažljivo nanesu. Zato im nije preostalo ništa drugo nego da se nadaju najboljem ishodu.
Srećom, sada je osmišljen proizvod koji bi vam trebalo pomoći sačuvati rezultate vašeg brižnog konturisanja i savršeno nanesenog "smokey eye-a". Reč je o "The Showrshieldu", štitniku koji bi trebalo da spreči vaš make-up da "pobegne" sa lica dok se vi bezbrižno tuširate.
Takođe, tvorci ovog neobičnog alata tvrde da će vam pomoći da sačuvate postojanost obrva, ali i da će vaše trepavice ostati netaknute.
Inače, reč je o izumu žene po imenu Sheridan koja je objasnila da ga je smislila "nakon što je bezbroj puta stajala pod tušem koristeći vlastite ruke kao improvizovani štit u pokušaju da zaštiti prethodno nanesenu šminku".
View this post on Instagram

A post shared by SHOWRSHIELD (@showrshield) on Jan 20, 2019 at 8:54pm PST

Znamo da se možete poistovetiti sa njenim problemom i da vam je žao što se ovog niste ranije dosetili te možda na svom izumu i zaradili. Naime, za "The Showrshield" je potrebno izdvojiti 14,95 dolara, a mnogi su uvereni da se isplati...
Izvor: Index.hr