Većina ljudi se vratilo sa godišnjih odmora i krenulo sa uobičajenom životnom rutinom. Uz obavezne light depresije izazvane upravo tom back to reality situacijom, okupiramo se promenama i odlukama vezanim za početak devetog meseca, odnosno drugog najpoznatijeg novogodišnjeg datuma.

Među promenama se uglavnom nalaze one vezane za posao, životne navike ili ipak naš izgled, a veliki deo podrazumeva i promenu frizure. Kako smo se i sami uhvatili u razmišljanjima o opcijama koje bismo ove jeseni mogli isprobati, odlučili smo pretražiti Instagram profile poznatih devojaka i izdvojili smo nekoliko popularnih i zanimljivih varijanti na koje smo naišli.

Bujne kovrdže

Ako je suditi po izborima brojnih influenserki, sve ono silno feniranje kose ili pak preterano korišćenje pegle za kosu postaje stvar prošlosti. Nose se bujne i raskošne kovrdže i to čak i one vrlo sitne, karakteristične za osamdesete godine prošlog veka. Uostalom, ko smo mi da protivrečimo Beyoncé i Zendayi?

Šnale za kosu

Reč je o proizvodu koji verovatno svi imamo negde u fiokama soba i kupatila, ali i proizvodu koji nismo baš navikli koristiti van udobnosti svog doma. Međutim, modele poput Belle Hadid i Kaie Gerber možete videti na brojnim street style fotografijama upravo sa vintage šnalama za kosu. Možda se radi o trendu koji nismo očekivali, ali koji ćemo, s obzirom na praktičnost, vrlo rado prihvatiti.

Marame i rajfovi

Ovaj će trend razveseliti sve one razigrane među nama - marame i rajfovi se na policama high street (ali i high end) prodavnica nalaze u svim mogućim bojama i oblicima, i zapravo ne možete previše pogrešiti ako se odlučite eksperimentisati i probati nešto drugačije.

Opuštene šiške i bob frizura

Pogodili ste - nema popisa popularnih frizura bez večnog boba. Bilo da se radilo o proleću, letu, jeseni ili zimi, bob ostaje popularan, a menjati se mogu eventualno njegove sitnice. U sezonama pred nama nosiće se njegova opuštena (čitaj: razbarušena) verzija, i to uz dodatak isto takvih šiški. Mi kažemo može!

Izvor: Buro247.hr/Cosmopolitan.rs