U trenucima kada ste nezadovoljne izgledom kose najlakše je okriviti frizera, ipak puno je verovatnije da ste krivci za vašu lošu frizuru upravo vi. Kako vam se to više ne bi događalo, pročitajte sledeće savete koje bi potpisao baš svaki frizer, jer osim što će vam osigurati dobru frizuru, i njima će olakšati posao:

1 Obavite istraživanje

Ako znate nekoga sa sličnom kosom kao vašom, a čija vam se frizura jako sviđa, pitajte je da vam preporuči svog frizera. Ako ipak ne želite da menjate frizera, neka vas onda posavetuje šta biste trebali da tražite od svoga. Obavite i mini online istraživanje i pronađite kakve frizure najbolje pristaju vašem tipu kose i obliku lica, a i frizer kojem verujete sigurno će imati neki dobar savet. 

2 Novi ili iskusni frizer?

Ne znate kome je bolje verovati? U tome vam, nažalost, ne možemo pomoći jer sve zavisi od samog frizeru. Ako neko ima 30 godina iskustva, to ne znači da je bolji od talentovanog frizera koji je tek izišao iz srednje škole, a jedino na šta vas možemo upozoriti je da se klonite onih s kojima ste već imali loša iskustva.

3 Odglumite željenu frizuru

Nemojte frizeru spominjati centimetre jer verovatno nema lenjir. Ako želite bob do brade, onda lepo podignite kosu do željene dužine i pokažite frizeru šta tačno hoćete.

Nastavak na sledećoj strani...