Nova godina donela nam je pregršt novih trendova, naročito kada je u pitanju stilizovanje kose.

U nastavku saznajte kojih to sedam frizure će biti na vrhu popularnosti i pripremite se na vreme za velike promene u vašem izgledu...

# Rajf

Rajf je nezaobilazni modni dodatak za 2019. godinu, koji će čak i njajjednostavniji stajling učiniti otmenim i kraljevskim.

# Plava kosa

I pritom mislimo na nebesko plavu, a ne platinastu boju. Kajli Džener i Lejdi Gaga dokazale su nam da ova drastična promena izgleda sjajno u glamuroznom, ali i u kežual izdanju, a na nama je samo da se na nju odvažimo. 

# Mašna

Mašne su već duže vreme protkane u modu - prvo smo ih nosili oko vrata, pa struka, na cipelama, torbama i reverima, a ove godine najviše ćemo ih nositi kao detalj u kosi.

# Bob

Jedna od svima omiljenih frizura ponovno se vratila u velikom stilu, a ove godine nosi se i uglađen i razbarušen bob. Bob frizura će vas staviti u centru pažnje gde god da idete.

# Duga kosa

Potpuna suprotnost bobu, ali opet vrlo poželjna frizura zbog koje će se mnoge djevojke odlučiti na kupnju ili ugradnju ekstenzija.

# Ukosnice

Uksrasne ukosnice za kosu vratile su se u modu još prošle godine, ali stručnjaci im za 2019. godinu predviđaju puno veću popularnost.

# Biseri

Želite li da za neki poseban događaj odete korak dalje, s ovom odvažnom, ali istovremeno vrlo ženstvenom frizurom sigurno nećete pogrešiti. Poigrajte se oblicima i veličinama bisera, a slobodno ubacite i kristale i cirkone.