Niste sigurni kako da stilizujete vašu kosu sada kada su dani slane morske vode i sunca gotovo iza nas? Ne očajavajte, za vas smo istražili pet jesenjih trendova kada je u pitanju stilizovanje kose i verujte nam dopašće vam se na prvi pogled. 

Jesen je kao što smo navikli idealno doba za promene po pitanju forme i dužine kose. Bilo da su u pitanju šiške i dramatičan rez, ili samo želite drugačiji i kvalitetniji izgled kose bez posete frizerskom salonu, ne brinite, na sve smo mislili.

Za inspiraciju, pređimo odmah na fotografije i kakve ćemo to frizure nositi u narednom periodu.

Opušteni talasi

Za razliku od tipičnih "beachy" talasa u kosi, u ovom slučaju trik je posebno uviti svaki uvojak i odmaknuti ga od lica kako biste dobili punu strukturu i obavezno očešljajte i razbarušite talase kako biste dobili u isti mah opuštenu i stilizovanu kosu.

Zalizana kosa 

Opet u modi i to naročito u prvi jesenjim danima. Naravno da sami možete napraviti ovaj look! Uz malo gela za kosu, češlja i laka, napravite frizuru za neke vaše glamurozne događaje. 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Jun 16, 2018 at 11:45pm PDT

Paž frizura 

Ako ste spremne za veliki korak i želite statement look, bob frizura biće najpametnija opcija i ove jeseni. Pogledajte kako to radi Kim Kardašijan: moderno i kul. Da li nam je nešto više od toga uopšte i potrebno?

Divlje lokne

Uvek, ali uvek u modi biće prirodno kovrdžava kosa, divlja i neobuzdana! Ukoliko želite da budete šik ove jeseni, stilizujete je baš poput Sijere!

A post shared by Ciara (@ciara) on May 21, 2018 at 3:57pm PDT

5. Tanke šiške

Ove lagane, neopterećujuće šiške biće prvi korak u promeni vašeg looka. Ključ je u ležernosti, niko nije fan proveravanja da li je svaka dlaka na svom mestu na regularnoj bazi.

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 17, 2018 at 11:29am PDT

Priredila: Natalija Knežević