Kada krenete na more, frizura vam nije prva na pameti, ali svejedno vam je potrebna ona koja će biti postojna i slatka ceo dan.  Kako se ne biste mučile s raspetljavanjem mokre kose koja je još neposlušnija zbog soli, savetujemo vam da se odlučite za neku od sledećih ideja jer izgledaju odlično i vrlo su pratkične. 

Riblje kosti ili festivalske pletenice

Nema ništa bolje od dobrih starih bokserskih pletenica koje kosu mogu držati na mestu čak i nekoliko dana, a ako ih pustite nakon plaže i tuširanja, imaćete divne talase i frizuru spremnu za veče i izlazak. Osim njih, odličan izbor su  takozvane festivalske pletenice koje izgledaju još bolje ako u njih upletete šarene pertle.

Објава коју дели Romee Strijd (@romeestrijd) дана 13. Апр 2018. у 2:19 PDT

Punđa ili polu-punđa

Ove dve frizure oduzimaju vam svega nekoliko minuta za stilizovanje, a i s njima nikada nećete pogrešiti. Kako biste izgledale što ležernije, izvucite nekoliko pramenova uz lice ili ako je u pitanju polu-punđa, napravite je dan nakon pletenica dok vam je kosa još uvek talasasta. 

Marama kao završni detalj

Ako se ipak odlučite za nešto otmenije i prefinjenije čak i za plažu, zavežite opušteni rep i umotajte ga maramom ili je iskoristite u funkciji trake za kosu.


Објава коју дели Camila Coelho (@camilacoelho) дана 21. Јун 2018. у 4:09 PDT

Izvor: Index Rouge