Leto nam već lagano kuca na vrata, a osim fitness priprema i kupovanja krema za samopotamljivanje i šminke u bronzanim nijansama, imamo priliku da isprobamo razne frizure koje tokom ostatka godine baš i ne prolaze.

Wet look kovrdže

Ova frizura sinonim je za letnje vrućine, dane na morskoj obali i ispijanje koktela. Izgleda odlično na svakoj dužini kose, a potrebno vam je samo malo pene za kosu i nekoliko minuta vremena kako biste postigli ovaj efekt.

Raščupana punđa

Iako vam se to može učiniti kao nešto što nosite svakodnevno, pokušajte dati mali obrat dosadnoj punđi i poigrajte se s tri dana starim kovrčama. Usmjerite ih prema licu, a zatim izvucite nekoliko pramenova koji će vam uokviriti lice.

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius) on Apr 26, 2018 at 7:11am PDT

Nemirni valovi

Za ovu frizuru vam treba figaro i malo morske vode u bočici s raspršivačem (ili slani sprej). Nakovrdžajte samo gornji deo kose, donji ostavite ravan i po kosi posprejajte malo morske vode jer će vam so pomoći da postignete izgled kao da ste pre nekoliko sati izašle iz mora.

A post shared by Sona Gasparian (@sonagasparian) on May 19, 2018 at 8:50am PDT

Pletenice

Jedna povratnička frizura koja poslednjih godina nikako ne izlazi iz mode pružiće vam potpunu transformaciju i zabavan, mladolik izgled za vruće letnje dane.

Zalizani niski rep

Frizura koja dobro izgleda tokom cele godine, a najbolje leti! Kako biste postigle pravi "sleek & chic" look, obmotajte pramen kose oko gumice i učvrstite ga ukosnicom ispod repa.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on May 12, 2018 at 11:23pm PDT

Nedovršene riblje kosti

Odlična festivalska frizura koja će vas pomladiti za nekoliko godina i koja će odlično izgledati ako je dovršite punđom, repom ili laganim valovima.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Apr 27, 2018 at 8:42am PDT

Opušteno s trakom u kosi

Trake su ove godine potpuni hit, a dobro se slažu s punđama, repom i raspuštenom kosom.

Afro kovrdže

Još jedan hit, a ovaj look možete postići s puno strpljenja i tankim figarom.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Apr 11, 2018 at 9:46pm PDT

Polu rep

Odlična frizura koja ne zahteva puno truda, a dobro izgleda na svakoj dužini kose.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on May 16, 2018 at 6:59pm PDT

Kratki bob

I za kraj, jedna hrabra frizura koja će za većinu značiti potpunu transformaciju. Ova frizura najbolje pristaje devojkama s ovalnim licem, a nakon što se odlučite na ovaj korak, sređivanje kose oduzimaće vam svega nekoliko minuta dnevno.

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on May 11, 2018 at 9:19am PDT

Izvor: index.hr