Kratka kosa je idelan izbor za leto, jer se lako oblikuje, a biće vam lakše da podnosite vrućine. Mnoge poznate dame se pred letnju sezonu šišaju, na primer Dženifer Lopez, a verujemo da ćete i vi poželeti da isprobate nekoliko novih trendova za kratke frizure, piše Lepa & srećna

Ove sezone je definitivno u trendu paž frizura u različitim varijantama, pa nećete pogrešiti sa jednostavnim ravnim pažom do ramena, tako se nedavno ošišala popularna plus sajz manekenka Ešli Grejem, ali pun pogodak će biti i romantičan talasasti paž koji je savršena frizura za svaku priliku.

Ukoliko ne volite paž frizuru, onda možete skratiti kosu, vezati je i nositi spušten rep ili napraviti riblju kost. Ovog leta je jednostavnost i klasična stil apsolutni HIT, što znači da mnoge trendi frizure možete napraviti same kod kuće.

Za dame koje žele drastičnu promenu stručnjaci za lepotu preporučuju ultra kratku frizuru koju je donedavno nosila glumica i model Zoe Kravic. Takođe, pravi izazov za lepotu je HIT kratka uvijena kosa u stilu Skarlet Johanson.

Ovog leta su u trendu prirodne nijanse kose, poput smeđe, crne i med plave. Ukoliko ipak volite da eksperimentišete bojama, onda se odlučite za popularnu balejaž tehniku farbanja kose. Naravno, i ove sezone je apsolutni trend "wet hair look", odnosno efekat mokre kose.

Pogledajte listu najlepših kratkih frizura za leto 2018. godine!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

A post shared by @stephanieannmusa on Dec 29, 2017 at 8:30am PST

#7

#8

#9