Kejt Midlton i princ Vilijam krenuli su na službenu četvorodnevnu posetu Švedskoj i Norveškoj, na koji je vojvotkinja od Kembridža povela i svoj tim za lepotu koji će brinuti o njenom izgledu u javnosti. Jedna od njenih osoba od poverenja je i frizerka Amanda Kuk Taker, koja je otkrila koje proizvode koristi za negu i stilizovanje Kejtine kose.

Internetom se proširila fotografija koju je stručnjak za kosu, Amanda Kuk Taker, prema pisanju The Sun-a, objavila na društvenim mrežama. Obzirom da je poznata frizerka već dugi niz godina zadužena za frizuru kraljevske porodice i redovno brine o kosi prinčeva Vilijama i Harija još od kad su bili deca, ne čudi to što je Kejt Midlton želela da upravo ona bude deo njenog glam tima tokom službenih poseta.

Na fotografiji koju možete videti ovde, nalazi se ceo set frizerske opreme, počevši od nekolicine metalnih i dlakavih četki za feniranje, dva fena za kosu i preparata za osvežavanje i stilizovanje kose pa sve do čak tri figara različitih debljina, koji su potrebni za postizanje savršenih lokni koje vojvotkinja od Kembridža obožava da nosi.

Slavna stilistkinja Dejson Koler za britanski Express je izjavila kako je nimalo ne čudi to što Kejtina frizerka sa sobom nosi tako šarolik pribor na službeni put kraljevske porodice. 'Navikli smo viđati Kejt doteranu i glamuroznu, a poznata je i po svojoj isfeniranoj frizuri koja uvek mora da izgleda besprekorno', dodala je Koler.

Nastavak na sledećoj strani...