Dok je prethodnih godina paž bio vodeća frizura i nema koja poznata dama nije skratila svoju dugu kosu do ramena, poznati frizeri savetuju da zaboravite i bob, lob i sve varijatne ove frizure i isprobate sledeće koje vam neće oduzeti mnogo vremena i napora.

Piksi

Poznati frizer Orlando Pita nije želeo da stvarno ošiša svoje modele na pisti već im je napravio lažni piksi i to je sjajan način da proverite da li vam stoji kratka kosa. Bilo da se odlučite za lažni ili pravi, ova frizura će ovog proleća i leta biti i te kako popularna i rado viđena baš svuda.

Mokra kosa

Kardašijanke obožavaju i rado se vraćaju frizuri koja izgleda kao da su upravo izašle iz kade, a frizerka Holi Smit kaže da će ovakav look biti hit tokom prolećne i letnje sezone. Poznati dizajner Džejson Vu je takođe iskoristio ovu frizuru na svojoj reviji, pa su sve manekenke prošetale s mokrom kosom i pokazale koliko je ovakav izgled seksu. Kako biste iskopirale ovu frizuru potrebno je da ipak osušite kosu, stavite masku i pustite da odstoji a potom dodate malo laka za kosu.

Nastavak vas čeka na sledećoj strani...